HubDesign – O expoziție interactivă de creativitate, excelență și inovație - HubDesign
Mult așteptatul eveniment anual aniversar HubDesign reunește arhitecți, designeri, dezvoltatori, contractori și companii din domeniul designului de interior.
2365
post-template-default,single,single-post,postid-2365,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
eveniment HubDesign, arhitecti, designeri, dezvoltatori, contractori

HubDesign – O expoziție interactivă de creativitate, excelență și inovație

Mult așteptatul eveniment anual aniversar HubDesign reunește arhitecți, designeri, dezvoltatori, contractori și companii din domeniul designului de interior. Cuvintele cheie pentru acest an au fost: ​​repornire, inovație, conectare.

Formatul HubDesign este acela al unei expoziții de design, care celebrează atenția și grija dedicate spațiilor de locuit contemporane, menite să valorifice și să armonizeze noi produse, concepte și inovații.

Cadrul ideal pentru discuții, împărtășirea și aprofundarea cunoștințelor, HubDesign este un loc cu multiple oportunități de creștere economică și, în același timp, o invitație la analiză și cooperare, o bază solidă pentru o dezvoltare solidă. Inovații conceptuale și stilistice, precum și instrumentele necesare pentru a face față cu succes unui proces de design autentic, au fost prezentate în acest an de către Somfy, Kott, Zeitraum, B-Line, într-o atmosferă festivă susținută de Domeniul Bogdan și Schlumberger.

Conceptul HubDesign permite companiilor să își prezinte propriile identități și produse într-o organizare expozițională fluidă și dinamică care oferă vizitatorilor posibilitatea de a naviga liber într-o arhivă uriașă de creativitate, excelență și inovație.

***

Despre HubDesign

HubDesign este cea mai bună alternativă pentru a descoperi design-ul interior. Pasiunea și dragostea pentru design au dus la crearea unui spațiu aparte, cu un concept complet diferit, care să ofere o experiență unică celor ce ii pășesc pragul. Un loc de întâlnire și explorare, unde designerii, arhitecții, contractorii și consumatorii finali pot găsi produsul sau serviciul de design dorit și unde se pot organiza cele mai frumoase evenimente.

Linkuri utile

Facebook: https://www.facebook.com/hubdesign.ro/?ref=bookmarks

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC8Mv5P2GzFAFZDPvj16DrGw

Instagram: https://www.instagram.com/hubdesignromania/

Web: http://www.hubdesign.ro/

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.