Spaţiu public restaurat de biroul de arhitectură Jestico + Whiles - HubDesign
Una din salile administrative din Londra pentru organizarea și desfășurarea unor activități de conferințe, a fost restaurată de biroul de arhitectură Jestico + Whiles, în strânsă colaborare cu șeful de proiectare Franck Rosello și arhitecții tehnici de la Synergy Architects. Echipa a livrat un design care se bazează pe conceptul de locații care au un spațiu unic, acordând atenţie zonei culturale și geografice și la apropierea acesteia de râul Tamisa, inspirându-se din istoria clădirii și din funcția originală. Aceste elemente au fost menționate în arhitectură, oferind în același timp locului o identitate și un caracter revigorat.
design, deco, arhitectura
564
post-template-default,single,single-post,postid-564,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Spaţiu public restaurat de biroul de arhitectură Jestico + Whiles

Una din salile administrative din Londra pentru organizarea și desfășurarea unor activități de conferințe, a fost restaurată de biroul de arhitectură Jestico + Whiles, în strânsă colaborare cu șeful de proiectare Franck Rosello și arhitecții tehnici de la Synergy Architects. Echipa a livrat un design care se bazează pe conceptul de locații care au un spațiu unic, acordând atenţie zonei culturale și geografice și la apropierea acesteia de râul Tamisa, inspirându-se din istoria clădirii și din funcția originală. Aceste elemente au fost menționate în arhitectură, oferind în același timp locului o identitate și un caracter revigorat.

James Dilley, șeful Designului Interior la Jestico + Whiles, a declarat:

„Locația aminteste de un timp inactiv și mai nevinovat, de aniilor ’40, ’50 și ’60, iar designul încearcă să reflecte insuficiența și povestea relativă a acestei perioade. Designul este inspirat din epoca de artă deco și utilizarea puternică a geometriei liniare. Am folosit ideea unei reguli „cadru în cadru” pentru tâmplărie şi un limbaj de design liniar pentru a exprima acest lucru. “

Pentru a păstra caracteristicile originale ale clădirii, cum ar fi cei 10 000 de metri pătrați de parchet original și ferestre art deco, acestea au fost restaurate și completate de elemente renovate proiectate de Jestico + Whiles. Aceste elemente existente au influențat o paletă minimă și elegantă de culori și materiale, care include suprafeţe de culoare masivă închisă, alamă și finisaje de bronz și cadre metalice din bronz și negre.

Clădirea istorică a fost împărțită într-un hol de recepție, bar confortabil, aripi de restaurant și săli de conferințe / întâlniri, dintre care topul sunt Thames și County Suites, care oferă vederi peste Tamisa și Parlament. O caracteristică nouă este crearea unui restaurant la comandă, care poate fi de asemenea utilizat ca spațiu de petrecere a timpului liber și pentru întâlniri informale în afara orelor de servire. Lucrări de artă au fost atent selectate în colaborare cu linia clientului pentru pereții spațiului. Piesele speciale au fost proiectate pentru noul spațiu, incluzând o bară de piatră monolitară centrală realizată în piatră lustruită cu accente de alamă. Jestico + Whiles a furnizat soluții de proiectare, cum ar fi ușile, pentru a ascunde elementele funcționale care apar în toate celelalte ocazii, cum ar fi mașinile de cafea. Alte elemente includ o inserție de perete curbat din ipsos lustruit în zona de recepție integrată cu un sistem de rafturi și, în altă parte, un șemineu de cupru dublat cu fațadă. Noul spaţiu a fost deschis pentru afaceri în ianuarie 2017.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.