Eleganță, minimalism, formele monolitice și elementele sculpturale pentru baie - HubDesign
3283
post-template-default,single,single-post,postid-3283,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
baie moderna

Eleganță, minimalism, formele monolitice și elementele sculpturale pentru baie

Reducerea superfluului pentru a ajunge la esențial: acesta este conceptul de bază al Minimum, noua colecție dedicată băii, dezvăluită de Falper. Eleganța, minimalismul, formele monolitice, elementele sculpturale și unghiurile ascuțite sunt elementele distinctive ale noii colecții Minimum de Victor Vasilev.

„Proiectând Minimum, am fost inspirat de arta lui Donald Judd. Aparenta simplitate a operei sale m-a făcut să mă gândesc la puterea expresivă a volumelor pure, și mai ales la importanța proporțiilor și a spațiilor goale care definesc relațiile dintre ele. Colecția izvorăște dintr-o analiză a dimensiunilor elementelor funcționale, dar dedică și o mare atenție studiului compozițiilor care sporesc prezența acestor obiecte într-un spațiu.” – Victor Vasilev

cada baie, lavoar modern, bej

Minimum este o colecție cu mai multe fațete, modulară, personalizabilă, formată din lavoare montate pe perete, rafturi și dulapuri de sine stătătoare, disponibile în diferite dimensiuni și combinații modulare.

Marmură, lemn, Cementobasic® și Cristalplant Biobased Active: materialele sunt alese cu grijă pentru a evidenția formele curate, pure ale colecției și pentru a permite personalizarea maximă. Un amestec echilibrat de materiale naturale, autentice cu compus de ultimă generație.

Cu Minimum, filozofia lui Falper de Living Bathroom – un spațiu fluid care este o extensie a spațiului de locuit, unde funcționalitatea și estetica se îmbină – este îmbunătățită de noi idei și articole concepute pentru a satisface nevoile celor mai pretențioși clienți. De fapt, colecția face parte din linia Black, concepută pentru spații care fac o declarație puternică cu un design inconfundabil, fără compromisuri.

Despre Falper

Falper este o companie italiană specializată în producția de mobilier de baie de ultimă generație: mobilier și accesorii, lavoare, robinete, căzi, căzi de duș și oglinzi. Conceptul Living Bathroom este piatra de temelie a filozofiei brandului. Baia este concepută ca un fel de prelungire imaginară a zonei de zi: un spațiu fluid care îmbină armonios funcționalitatea și estetica.

Fondată în 1962, de-a lungul anilor compania și-a dezvoltat cu succes produsele pentru a atinge un nivel înalt de excelență și un stil distinct, care este apreciat și recunoscut atât în Italia, cât și în străinătate. Cercetarea și experimentarea companiei, în special începând cu anii 2000, a implicat designeri prestigioși precum Michael Schmidt, Robin Rizzini și Matteo Thun – ambii câștigători ai Compasso d’Oro –, Paola Navone și Victor Vasilev.

Rezultatul este o estetică bine definită, semnătură și un design inovator, iconic și elegant.

2 Comments
  • Matrimoniale365
    Posted at 07:18h, 20 martie Răspunde

    „Minimum este o colectie exceptionala, in care Falper a reusit sa combina eleganta si minimalismul intr-un mod perfect. Formele monolitice si elementele sculpturale, alaturi de unghiurile ascutite, creeaza o estetica distinctiva si impresionanta. Ma bucur ca designerul Victor Vasilev s-a inspirat din arta lui Donald Judd pentru a crea aceasta colectie, iar alegerea atenta a materialelor este evidenta in frumusetea si personalizarea maxima a pieselor. Falper reuseste sa creeze un spatiu de baie care este o extensie a locuintei, unul functional si estetic, satisfacand astfel nevoile si gusturile celor mai pretentiosi clienti. Bravo, Falper!”

  • escorte247
    Posted at 07:48h, 26 martie Răspunde

    Colectia Minimum de la Falper este o adevarata opera de arta in lumea designului de baie. Inspirata de simplitatea si puterea expresiva a volumelor pure, aceasta colectie isi propune sa reduca superfluul si sa aduca in prim plan esentialul. Cu forme monolitice, unghiuri ascutite si materiale selectate cu grija, Minimum ofera o experienta unica de eleganta si minimalist. Modulabila si personalizabila, aceasta colectie se adreseaza celor mai pretentiosi clienti, completand filozofia Falper de „Living Bathroom” – un spatiu care imbina functionalitatea si estetica intr-o armonie perfecta. O declaratie puternica in designul de baie, fatetata cu succes in linia Black, Minimum este rezultatul cercetarii si experimentarii de exceptie a designerilor de renume precum Victor Vasilev. Felicitari, Falper, pentru o colectie atat de impresionanta!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.