Originalitate, inovație și experimentare în noile colecții de căzi independente - HubDesign
3229
post-template-default,single,single-post,postid-3229,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
cada

Originalitate, inovație și experimentare în noile colecții de căzi independente

HIDEO câștigă la Archiproducts Design Awards 2022 cu cada SR-1520/Serena

Cada, proiectată de Hideo Shimizu, a fost selectată drept câștigătoare a unuia dintre premiile de design Archiproducts 2022. Acest premiu, care a ajuns anul acesta la a șaptea ediție, celebrează excelența în design la nivel mondial și identifică produsele care reprezintă cel mai bine designul contemporan datorită cercetării continue pe portalul Archiproducts, un punct de referință renumit pentru proiectele de design. Juriul internațional a evaluat peste 800 de proiecte dintre mobilier funcțional și inovator, iluminat, finisaje, sisteme de construcție și cele mai recente inovații tehnologice pentru casă, depuse din 50 de țări diferite. Membrii juriului au inclus profesioniști de top în arhitectură, precum Yama Karim, partener la Studio Libeskind, duo-ul Quincoces-Dragò, Ben Van Berkel, fondatorul UNStudio, Pitsou Kedem, Francine Houben, fondatorul Mecanoo, designerul Michael Anastassiades, artistul Edoardo Tresoldi, ilustratorul italian Emiliano Ponzi, precum și personalități cheie din industria designului, inclusiv istoricul designului Domitilla Dardi și curatorul studioului-muzeu Achille Castiglioni, Giovanna Castiglioni. Mai mult, un juriu format din experți în design durabil și ecologic a acordat o Mențiune de Onoare pentru Sustenabilitate produselor realizate conform logicii economiei circulare. Printre produsele care s-au remarcat prin originalitate, inovație și experimentare se numără cada SR-1520/Serena de la HIDEO, caracterizată prin forme pătrate cu curbe organice, o textură mată și nuanțe Solid Surface.

În mod esențial de formă pătrată, dar plăcut rotunjită, SR-1520/Serena prezintă stilul cu formă liberă posibil prin tehnologia Solid Surface. Această unitate are două unghiuri de spătar, spațiu amplu pentru a întinde picioarele și două trepte care pot servi și ca scaune pentru copii sau cotiere.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.