Produsele KUMA – investiție rațională în piese de design de calitate - HubDesign
Un spațiu versatil și tehnologic, dedicate fericirii personale și complet personalizabil: aceasta este casa viitorului în care KUMA aduce o notă de eleganță sofisticată, prin piese de design inovatoare.
KUMA, interior, design, baie, bucatarie, productie
886
post-template-default,single,single-post,postid-886,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Produsele KUMA – investiție rațională în piese de design de calitate

Un spațiu versatil și tehnologic, dedicate fericirii personale și complet personalizabil: aceasta este casa viitorului în care KUMA  aduce o notă de eleganță sofisticată, prin piese de design inovatoare. Acestea sunt simbolul unui stil de viață puternic expresiv, care captează atenția, datorită conceptelor coordonate cu celelalte elemente ale băii și bucătăriei, pentru un stil contemporan. Studiind, ca întotdeauna, pentru a răspunde diferitelor solicitări care vin din partea consumatorilor și designerilor de proiecte, creațiile KUMA oferă soluții inovatoare și de calitate atât pentru sectorul rezidențial, cât și pentru spațiile publice.

Designul KUMA se distinge prin versatilitate, exprimată  prin forme care merg de la modele clasice, la cele moderne și de avangardă. Creativitatea, originalitatea și eleganța distinctivă completează trăsăturile caracteristice ale KUMA.

KUMA permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, „jucându-se” cu diferite soluții și culori, grație compozițiilor flexibile și posibilității de a alege dintr-o gamă variată de finisaje. Acestea sunt elemente importante, care ne ajută să nu facem compromisuri și să obținem amenajări armonioase, de calitate, care își păstrează caracteristicile excepționale, în timp. Pe termen lung alegerea KUMA înseamnă o investiție rațională, într-un spațiu cu o identitate clar definită.

Cu tehnologii de ultimă generaţie, atenţie la detalii şi la cerinţele clienţilor, KUMA a reuşit să dezvolte producţii custom made, la preţ de serie, folosind peste 10 tipuri de materiale şi 75 de culori. Gama diversificată de materiale reprezinta un punct forte al unei companii, iar KUMA excelează la acest capitol. Apoi, cromatica impresionantă şi preţurile care pornesc de la gama basic (marmura KUMA) până la gama de materiale exclusiviste (RECTOR – solid surface, PEARL – combinaţii de scoici sidefate cu minerale naturale sau QUARTZ – pietre naturale), constituie motive pentru care orice cumpărător poate apela cu încredere la serviciile KUMA.

Produsele KUMA au un design care excelează din punct de vedere al senzaţiei tactile, oferind, în acelaşi timp, un efect estetic unic. Obiectele de design custom-made de calitate sunt esenţiale pentru armonia vizuală şi în final, succesul unui proiect.

KUMA oferă clienților experiența sa, bazată pe o abilitate profundă de a satisface nevoile și gusturile unei piețe diversificate și în continuă evoluție, anticipând tendințele, prin crearea unor soluții idelale pentru baie și bucătărie.

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.