CONTRACT Design 2024 - HubDesign
3354
post-template-default,single,single-post,postid-3354,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

CONTRACT Design 2024

Succesul proiectelor valoroase este generat de excelența abordării arhitectului și designerului care combină creativitatea, competența tehnică și o înțelegere profundă a nevoilor clienților, precum și de valoarea produselor de design.

La cea de-a șasea ediție CONTRACT Design, arhitecții și designerii au fost invitați în HubDesign, să pășească în lumea designului italian de top, pentru a descoperi concepte noi și viziunea inovatoare a stilului de viață contemporan. O oportunitate ideală de a consolida colaborarea pentru piața de contract.

O călătorie multidimensională, un angajament tangibil în creativitate, incluziune și inovație, o legătură emoțională cu fiecare creație de design. Evenimentul a fost susținut de Casa Magică Design. Partenerii Schlumberger și Mozart Chocolate Liqueur, au contribuit la succesul unei seri pline de savoare.

Evenimentele HubDesign sunt o forță catalizatoare pentru arhitecți, designeri, furnizori și contractori. Un punct de referință pentru profesioniștii din domeniu.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.