Surprinde Noul An cu un nou concept KUMA, personalizat exact așa cum îți dorești - HubDesign
1029
post-template-default,single,single-post,postid-1029,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Surprinde Noul An cu un nou concept KUMA, personalizat exact așa cum îți dorești

Astăzi, mai mult decât oricând, KUMA face un pas mai departe, lărgind gama de produse, cu finisaje și culori versatile, pentru a crea noi concepte originale. Conceptele KUMA pentru baie, bucătărie și spații publice au un aspect modern și versatil. Soluții personalizate care permit tuturor să își creeze un stil unic. De altfel, acesta este noul trend în design: Personalizarea!

Este și ceea ce face KUMA: permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, „jucându-se” cu diferite soluții și culori și cu beneficiul de a putea să creeze spații personalizate grație compozițiilor flexibile și diversității de materiale și forme de blaturi, chiuvete, boluri și căzi pentru baie.

Un spațiu versatil și tehnologic, dedicat bunăstării și complet personalizabil: acesta este spațiul viitorului, unde KUMA aduce o notă de eleganță sofisticată prin forme și materiale inovatoare. Conceptele KUMA sunt simbolul unui stil de viață puternic expresiv, care captează atenția datorită coordonării cu celelalte elemente de design și cu spațiul, în sine.

KUMA România vine în întâmpinarea clienților săi cu cele mai frumoase colecții pentru concepte de design moderne. Cel mai mare avantaj al acestor produse este faptul că ele sunt “custom-made”, deci special concepute pentru spațiul în care urmează să fie amplasate. Astfel, nu trebuie să te îngrijorezi sau să te gândești că produsul pe care ți-l dorești nu s-ar integra perfect în spațiul tău.

De Crăciun, fiecare spațiu poate spune o poveste, iar tu poți fi cel mai frumos povestitor. Trebuie doar să alegi cele mai interesante pasaje. Iar KUMA îți va fi aliatul ideal.

Be different. Choose design. Choose KUMA.

*****

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.