Repere în design, modele care pot fi aplicate cu succes pentru a elibera cele mai profunde sentimente de confort - HubDesign
2875
post-template-default,single,single-post,postid-2875,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Repere în design, modele care pot fi aplicate cu succes pentru a elibera cele mai profunde sentimente de confort

Spații arhitecturale, puritate formală, cercetare a materialelor, atenție la detalii și gândire durabilă, regăsim în spațiul HubDesign care împlinește 5 ani. Fidel valorilor sale HubDesign continuă pe calea evoluției fără a uita de responsabilitatea față de transmiterea unor repere valoroase în design.

HubDesign promovează fundamentele filozofiei unui stil de viață ideal și un limbaj de design esențial, formal, care răspunde gustului contemporan.
Cu un accent puternic pe noi niveluri de libertate a designului interior, fără constrângeri fixe de model și strâns legate de locul care le găzduiește. Pentru un mediu de viață de fiecare dată unic și foarte special, conceput în armonie cu personalitatea celor care locuiesc acolo, noile colecții de design își dezvăluie capacitatea de a construi spații ideale. O succesiune de concepte care se deschid fără bariere structurale sau conceptuale și se amestecă pentru a defini o succesiune de perspective și vederi care trebuie explorate.

Spațiile convenționale sunt extinse și remodelate într-un mod nou, creând un spațiu individual care reflectă în întregime dorințele, nevoile și visele utilizatorilor săi.

În cadrul evenimentului aniversar din acest an HubDesign, au fost prezentate soluții inovatoare pentru încălzirea și răcirea spațiilor, precum pompele de căldură Hitachi și Clivet prin curtoazia companiei Radox și echipamente uimitoare pentru bucătărie Gaggenau prin compania Kitchen Inc. Partenerii Schlumberger și lichiorul Mozart, au făcut atmosfera să fie una de o eleganță aparte.

În calitate de protagoniste principale, noile soluții de design completează universul interior cu un impuls puternic de dezvoltare și experimentare, în care fiecare detaliul dezlănțuie dragostea pentru lucrurile bine făcute și dorința de a îmbunătăți, cu o abordare fermă și delicată, lumea din jurul nostru.

HubDesign este un proiect Ruve Press, editorul publicațiilor naționale CONFORT magazin și interior. În HubDesign este expusă o mare diversitate de produse pentru amenajarea spațiilor, pentru a putea oferi soluții complete pentru orice funcțiune a unui spațiu. Scopul HubDesign este acela de a crea repere în design, modele care pot fi aplicate cu succes în cele mai diverse medii de viață, care să elibereze cele mai profunde sentimente de confort.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.