Îți dorești un spațiu gourmet? KUMA poate fi răspunsul - HubDesign
KUMA, interior, design, baie, bucatarie, productie, gourmet
870
post-template-default,single,single-post,postid-870,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Îți dorești un spațiu gourmet? KUMA poate fi răspunsul

Când auzim conceptul de “gourmet”, inevitabil ne ducem cu gândul la un ideal cultural asociat cu arta culinară fină care se caracterizează prin preparate şi prezentări cu o estetică deosebită și o elaborare rafinată. Termenul şi practicile asociate cu bucătăria gourmet sunt de obicei folosite pentru a descrie și gusturile rafinate sau pasiunea pentru alimentele cu arome unice. Dar cum ar fi ca și bucătăria în care gătim să fie tot una “gourmet”?

Astăzi, preocuparea pentru a ne amenaja un spațiu la cele mai înalte standarde este la fel de importantă ca și cea de a mânca preparate rafinate. Simțul rafinat pe care îl avem atunci când vrem ca locuința noastră să exceleze din punct de vedere al calității, esteticii și funcționalității, ne poate conduce către un furnizor de mobilier și accesorii care îndeplinește aceste cerințe. Așa cum este KUMA, compania daneză care produce blaturi de bucătărie la cele mai înalte standarde estetice și de calitate.

Caracteristicile unei bucătării moderne sunt aceleași ca ale unui preparat gourmet: o imagine deosebită, rafinament, materiale ireproșabile, produs custom-made și desigur, calitate care face diferența între “comun“ și ”deosebit”.

Fiecare bucătărie are nevoie de un punct de atracţie, iar acesta este de obicei zona de blat. Pe măsură ce tehnologiile avansează şi noi materiale sunt disponibile pentru blaturile de bucătărie, acestea permit integrarea perfectă, în funcţie de materialele, texturile şi culorile folosite pentru pardoseala, pereţi sau mobilier. O multitudine de opțiuni sunt disponibile, iar factori precum calitatea și aspectul vor influența cel mai probabil alegerea.

Blaturile pentru bucătărie KUMA îndeplinesc toate aceste condiţii. Sunt frumoase, create din materiale compozite rezistente, uşor de întreţinut şi turnate, în mod inedit, în suprafaţă continuă cu chiuveta.  Această ultimă caracteristică conferă blaturilor un design modern, exclusivist, dar şi caracteristici speciale în utilizare, fiind mai uşor de întreţinut decât sistemele cu chiuvete incastrate.

Conceptul KUMA potrivit căruia spaţiul va fi mai întâi analizat, iar blatul de bucătărie personalizat, lasă loc creativității, pentru a obţine o continuitate naturală, fluidă, între blat şi bucătarie, dar şi casă, în ansamblul său.

Conceptul KUMA pentru bucătărie reprezintă o abordare unică şi modernă, care pune în evidenţă tehnologia KUMA ce permite realizarea de blaturi de bucătărie de dimensiuni mari, turnate dintr-o bucată bol şi blat în suprafaţă continuă. Întregul ansamblu blat-chiuvetă se realizează direct din turnare, încă din  fabrică, fără tăieri şi alipiri ulterioare (pentru blaturile care nu depăşesc 420 cm).

Finisajele deosebite ale blaturilor KUMA le transformă în adevărate piese de rezistenţă care trebuie explorate de cei ce îşi doresc o bucătărie ”gourmet” contemporană, adaptată stilului de viaţă modern.

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.