Conceptele nordice KUMA pentru baie Lavoare fără compromisuri în ceea ce privește forma, dimensiunea sau culoarea - HubDesign
1151
post-template-default,single,single-post,postid-1151,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Conceptele nordice KUMA pentru baie Lavoare fără compromisuri în ceea ce privește forma, dimensiunea sau culoarea

O propunere unică pentru o baie cu o identitate clar definită, este ceea ce KUMA  propune, în acord cu tendințele actuale. Tehnologia, flexibilitatea și designul, sunt elementele cheie care definesc conceptele KUMA pentru baie. Concepte ideale pentru stilurile de viață actuale și viitoare, datorită caracteristicilor versatile și atemporale.

Deoarece zona de baie a devenit, în primul rând zonă de destindere, asemenea unui SPA și proiectele pentru baie integrează cu succes elemente de design moderne, pentru a oferi tot confortul la care se poate visa. Pasiunea pentru design, în acord cu cele mai recente tendințe și tehnologiile inovatoare, permite companiei KUMA crearea unor concepte unice, custom made, pentru orice tip de spații. Ce poate fi mai minunat decât să poți integra în spațiul tău un element de design precum un lavoar, creat pentru dimensiunile exacte ale acelui spațiu? Fără compromisuri, în ceea ce privește forma, dimensiunea, culoarea – la milimetru.

KUMA România este compania daneză care oferă facilități de producție pe piața locală încă din 1998, fiind specializată în producerea de lavoare pentru baie custom made, din materiale compozite de ultimă generație. Având un portofoliu de peste 80 de forme de bol de lavoar, 10 grupe de materiale și peste 75 de culori, KUMA transformă orice concept în realitate, adăugând designului latura de emoţie și tușa personală de care are nevoie.

Lavoarele KUMA sunt remarcabile atât la nivel de design, fiind un concept diferit, cât și la nivel de utilitate, fiind caracterizate printr-o calitate superioară, prin autenticitatea mărcii și, bineînțeles, prin posibilitatea de a personaliza un întreg concept de baie în funcție de spațiul disponibil. Identitatea puternică a colecţiei de lavoare KUMA este dată de elementele estetice şi funcţionale, care plasează acest brand în topul preferințelor oricărui client. Limbajul de design este unul special și poate deveni cu uşurinţă potrivit atât pentru zona hotelieră, cât şi pentru cea particulară.

Pentru realizarea unui lavoar, în primul rând se alege o formă de bazin. Mai apoi, se trece la alegerea materialului. Toate materialele sunt testate şi au declaraţii de performanţă, astfel încât clienţii KUMA să se poată familiariza cu proprietăţile acestora şi cu modul în care trebuie să le întreţină. Reputaţia produsului este dată şi de această transparenţă în comunicarea cu clientul final.

KUMA permite fiecărui client să își proiecteze propriul spațiu, „jucându-se” cu diferite soluții și culori, grație compozițiilor flexibile și posibilității de a alege dintr-o gamă variată de finisaje. Acestea sunt elemente importante, care ne ajută să nu facem compromisuri și să obținem amenajări armonioase, de calitate, care își păstrează caracteristicile excepționale, în timp. Pe termen lung alegerea KUMA înseamnă o investiție rațională, într-un spațiu cu o identitate clar definită.

Succesul KUMA se datorează perseverenţei în realizarea unor produse de înaltă calitate. KUMA realizează produse exclusiviste, iar calitatea trebuie să fie pe măsură. În acest sens, compania a obţinut încă din  2005 certificarea ISO 9001 iar în 2009 certificarea CE, care a fost revizuită după ultimul standard în vigoare din 2015.

Lavoarele KUMA sunt asociate cu designul modern, luxul şi calitatea, şi vor fi, cu siguranţă, punctul de atracţie în orice baie.

Fii diferit, Alege design-ul, alege KUMA.

*****

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.