Colecțiile KUMA pentru HoReCa – Detalii care fac diferența - HubDesign
1786
post-template-default,single,single-post,postid-1786,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Colecțiile KUMA pentru HoReCa – Detalii care fac diferența

Adesea, micile detalii creează o impresie generală unică, ce face ca rezultatul final să scoată în evidență un spațiu. În domeniul HoReCa este esențial să se opteze pentru concepte particulare de design precum cele implementate de KUMA România. Aceste concepte sporesc confortul clienţilor și adaugă valoare spațiilor publice precum restaurante, cafenele și hoteluri. În HoReCa, KUMA, poate implementa concepte precum lavoare cu boluri multiple turnate continuu, sau blaturi pentru recepții, bucătării, baruri și mese, ori glafuri pentru ferestre și balcoane.

În baia HoReCa, unde nu sunt necesare multe piese de mobilier, atenția trebuie îndreptată asupra lavoarelor, deoarece ele pot schimba radical imaginea acesteia. Lavoarul este o componentă importantă a oricărei băi care îți atrage atenția imediat și întrucât este primul obiect pe care îl remarcăm. În mod particular, lavoarul și blatul de lucru KUMA turnate continuu, au un design unic și o suprafață prietenoasă pentru curățenie, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru spațiile HoReCa. În plus, conceptele KUMA sunt customizate, ceea ce garantează pe lângă unicitatea designului și utilizarea inteligentă a spațiului. Toate aceste elemente influenţează atmosfera şi au un impact pozitiv asupra procesului decizional al consumatorului.

KUMA a reușit să devină un brand aflat în preferințele HoReCa și prin soluțiile personalizate pe care le oferă. Conceptele KUMA au o viziune nordică, modernă, a ceea ce înseamnă o baie de utilitate publică, un stil de design actual, foarte apreciat. Clienții KUMA  pot alege din peste 80 de forme de boluri, 10 grupe de material și peste 75 de culori, toate produsele având certificare europeană și declarații de performanță.

KUMA este o companie care îmbină stilul cu o calitate excepțională a materialelor utilizate pentru a oferi garanția durabilității. Este o companie cu reputație, recunoscută pentru calitatea produselor.

Contactează un specialist KUMA pentru a obține un concept unic, personalizat. Viziteaza www.kumaromania.ro

 

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA!

*****

KUMA România este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa.

http://www.kumaromania.ro

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, +40 722 423 223

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.