KUMA România - 20 ani - HubDesign
1683
post-template-default,single,single-post,postid-1683,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

KUMA România – 20 ani

O sinteza perfecta a designului nordic, compania KUMA Romania implineste luna aceasta 20 de ani de activitate. Colectiile sale, produse la fabrica din Prahova, recent retehnologizata, sunt gata pentru a fi integrate in spatii moderne, rafinate si informale, in ton cu dorinta fireasca de relaxare a consumatorilor contemporani.

O aniversare care este atat o privire in urma, la realizarile companiei, dar mai ales, o anticipare a viitorului, intr-un univers al designului, intr-o dinamica spectaculoasa. Viziunea creatoare care a facut brandul danez celebru, face posibila, productia in Romania a unor produse de calitate inalta cu o identitatea puternica, potrivite atat pentru spatii private cat si pentru cele publice.

KUMA produce in Romania lavoare, cazi de baie, blaturi pentru bucatarie cu chiuveta turnata continuu, cu ajutorul unor tehnologii moderne si manopera 100% romaneasca. Produce pe comanda, cu dimensiuni la cerere, de la un simplu lavoar de baie, pana la lavoare cu boluri multiple din bai publice, sau concepte complexe custom made. Materialele si finisajele KUMA ofera garantia rezistentei si datorita proceselor de productie inovatoare. Nu intamplator, compania a obtinut inca din  2005 certificarea ISO 9001 iar in 2009 certificarea CE, care a fost revizuita dupa ultimul standard in vigoare din 2015.

De la amenajarile rezidentiale pana la spatii publice, produsele KUMA isi pastreaza rolul functional, evoluand in acelasi timp estetic, in concordanta cu alegerea materialelor si formelor pentru a obtine concepte perfect integrate in proiectele de design.

Designul, tehnologia si versatilitatea se combina in colectiile KUMA, care interpreteaza si anticipeaza cel mai bine tendintele stilului. KUMA pune accent pe calitatea designului si se implica activ in dezvoltarea de concepte moderne la nivel global. Iar acesta este doar inceputul companiei pe piata locala, intrucat KUMA Romania va fi la fel de activa si in urmatorii ani, lucrand la cele mai moderne piese de design care sa ofere confortul dorit unui consumator modern, informat si exigent.

Produsele KUMA pot fi gasite in showroom-uri specializate cu retea in toata tara. Lista acestora este disponibila pe www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.