Formele moderne KUMA definesc stilul tău de viață - HubDesign
1654
post-template-default,single,single-post,postid-1654,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Formele moderne KUMA definesc stilul tău de viață

Relaxarea, confortul, sunt elemente foarte căutate pentru un stil de viață modern. Acestea sunt esențiale pentru echilibru, iar mediul în care ne petrecem timpul – acasă, la birou sau în spații publice, contribuie prin design și funcționalitate la o stare de bine. Datorită impactului pe care conceptele KUMA îl au asupra spațiilor domestice și publice, compania scandinavă și-a asumat un rol major de partener de încredere pentru orice proiect de amenajare.

De 20 de ani Kuma România simbolizează creativitatea scandinavă, caracterizată de o mare atenție asupra detaliilor, devenind astfel, un punct de referință în domeniul amenajărilor pentru baie și bucătărie.

Depășind tendințele pentru a ajunge la o personalizare completă, KUMA a dezvoltat peste 80 de forme de bol de lavoar și peste 75 de culori adaptate stilului de viață modern, chiar și celui mai exigent sau exclusivist. În tot ceea ce face, KUMA se concentrează pe design, calitate și funcționalitate. Este un proces continuu, o căutare perpetuă pentru a obține produse de o calitate excelentă, cu o durată de utilizare maximă, care își păstrează aspectul impecabil mulți ani.

Din ce în ce mai puțin standardizate, conceptele pentru baie și bucătărie KUMA sunt create pentru mai multă versatilitate. Pentru a creea spații unice, originale, construite în funcție de gusturile și dorințele noastre și capabile să ne ofere un confort adevărat. KUMA reprezintă soluția perfectă pentru cei care își doresc să îmbine cele mai moderne piese de design cu o calitate superioară. Lavoarele KUMA, combină forme și volume moderne pentru un produs final nu doar atrăgător din punct de vedere estetic ci și extrem de practic. De aceea produsele KUMA sunt remarcabile prin faptul că răspund tuturor cerințelor funcționale și estetice ale beneficiarilor.

Numai un producător de top va putea creea concepte potrivite perfect oricărui spațiu. Cu ajutorul unor tehnologii inovatoare KUMA poate realiza orice formă modernă a produsului dorit. Îți dorești și tu un produs cu o formă modernă care să îți definească stilul de viață?

Produsele KUMA pot fi găsite în showroom-uri specializate cu rețea în toată țara. Lista acestora este disponibilă pe www.kumaromania.ro/alege-un-distribuitor.html

 

Fii diferit. Alege design-ul. Alege KUMA.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.