Cele mai noi nuanțe KUMA. Tonuri vibrante, profunde, moderne. - HubDesign
Descopera mai multe despre ➜ Cele mai noi nuanțe KUMA. Tonuri vibrante, profunde, moderne. ✅ Sfaturi & Recomandari de la specialisti ➤ Citeste articolul pe HubDesign
3026
post-template-default,single,single-post,postid-3026,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Cele mai noi nuanțe KUMA. Tonuri vibrante, profunde, moderne.

Instinctiv, oamenii sunt atrași de anumite culori, care reflectă puternic personalitatea, stilul, dar și nevoile lor emoționale. În timp ce unii dintre noi suntem atrași spre culori atemporale și clasice, alții se orientează spre tonuri de culoare vibrante, precum nuanța ROZE din gama de materiale Rector by KUMA.

În anul 2023 experții în culori au ales, ca în fiecare an – culoarea anului, un roz profund, însoțit de o paletă de culori cu nuanțe care îl completează perfect. Culoarea anului 2023 este o culoare minunată, îndrăzneață pe care o putem regăsi în portofoliul KUMA în colecția ZOOM, actualizată anul acesta cu boluri stand-alone, dar disponibilă și pentru celelalte lavoare KUMA.

Prin portofoliul vast de materiale și culori, KUMA răspunde unor cerințe diverse de culoare. Tendințele acestui an indică tonuri și culori precum roz, mov, maro, ruginiu, caramel, crem sau culoarea piersicii, care conferă spațiului un aer ușor feminin, foarte agreabil atât în spațiul de acasă, cât și în cele publice, în special ospitalitate. Aceste tendințe se regăsesc în portofoliul KUMA prin materiale precum Granit Bronze, Rector Cream, Rector Beige, Grasolit Terra, Granulon Caramel, Granulon Latte).

Toate nuanțele anului 2023 sunt inspirate din natură și se pot integra în designul interior în diverse moduri. Anul acesta, tonurile de culoare sunt mai bogate în comparație cu tendințele de culoare din anii trecuți, ceea ce aduce un plus de calm și optimism în orice amenajare.

Culorile calde și naturale ale colecțiilor KUMA sunt inspirate din elementele minerale ale pământului, capabile de o comunicare estetică foarte personală. Nuanțele devin astfel un instrument de design rafinat, cu un mare potențial de personalizare a spațiului.

Noua culoare a anului 2023 este puternică și inconfundabilă. Această nouă nuanță de „rose” profund este bucurie pură și încurajează experimentarea și exprimarea de sine fără reținere. KUMA este partenerul perfect care poate integra cu succes acest gen de nuanțe îndrăznețe, rafinate, în conceptele sale.

În acest an, KUMA continuă să lanseze noi nuanțe, precum recentele Light Cloud, Dark Cloud, Night Abstract, culori moderne  pentru orice lavoar KUMA. Acestea creează contrast în baie și concepte glamour.

Light Cloud este o marmura KUMA gri închis cu venatură albă și finisaj satinat. Pentru cei care își doresc o tonalitate mai sobră, exista și varianta Dark Clod.

O culoare definită chiar de numele ei, Night Abstract, este un grasolit negru cu dungi discrete gri și finisaj satinat.

O altă noutate KUMA 2023 este marmura în nuanța Silky Beige, disponibilă acum pentru orice lavoar KUMA. Silky Beige este soluția ideală pentru spații luminoase, minimaliste și elegante. Produsele KUMA realizate cu noul material Silky Beige au un efect vizual plăcut și sunt foarte agreabile la atingere, datorită caracteristicilor marmurei KUMA.

Știm că îți dorești ca produsul tău KUMA să își păstreze frumusețea cât mai mult timp. De aceea KUMA folosește materiale sustenabile, de cea mai înaltă calitate și pune la dispoziția clienților săi, posibilitatea refinisării materialelor și, deci prelungirea duratei de viață a acestora, reducând în același timp, impactul asupra mediului.

 

Conceptele KUMA – De la vis la realitate! 90 de modele de boluri și peste 70 de culori. 7 tipuri de materiale diferite.

Design scandinav

Produs în România, sustenabil

Atenție minuțioasă la detalii

Concept și execuție la comandă

Adaptare pentru orice stil de ambientare

Boluri turnate în suprafață continuă cu blatul

 

1Comment
  • Advertoriale
    Posted at 12:40h, 16 august Răspunde

    Noua tendinta de culori pentru anul 2023, din portofoliul KUMA, ofera o gama diversificata de culori si materiale, care sunt pe placul tuturor. Agreabila atat vizual, cat si la atingere, aceasta gama de materiale si culori va face ca conceptul de design interior sa fie plin de viata si bucurie!

    Mesajul meu: KUMA ofera o gama vasta de materiale si culori care raspund nevoilor oricarui spatiu. Anul acesta, tonurile calde si naturale ale colectiilor KUMA sunt o sursa inepuizabila de inspiratie si sunt accentuate de culoarea anului 2023! Meritati sa descoperiti aceasta gama minunata si sa va bucurati de un design interior plin de viata si bucurie!

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.