Case diferite, stiluri diferite - HubDesign
2567
post-template-default,single,single-post,postid-2567,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Case diferite, stiluri diferite

Casa este precum un univers care așteaptă să fie explorat: aceasta este imaginea din centrul designului companiei Bonaldo. Odată cu lansarea celor mai recente colecții, aceasta a extins conceptul B / Style, ce interpretează casa printr-un program de amenajare total.

Plecând de la explorarea spațiilor arhitecturale, compania a identificat stiluri și arhitecturi care ar putea găzdui produsele sale în viziunea generală B / Style. Cinci locații – fiecare cu particularitățile sale și cu un stil arhitectural bine definit – oferă fundalul pentru ca Bonaldo să poată expune într-o schemă de proiectare în care fiecare element face parte dintr-un spațiu armonios și primitor.

O vilă modernă cu piscină și fațadă liniară este mobilată cu articole caracterizate printr-un stil modern, cum ar fi canapeaua Saddle, librăria Roll și masa în versiunea Geometric Table.

O altă vilă, înconjurată de vegetație, cu pereții interiori din beton și un aspect mai minimal, prezintă elemente cu o prezență arhitecturală puternică, cum ar fi masă de sticlă și biblioteca Alix, care interpretează perfect natura vilei în sine. Decorul feeric Art Nouveau al fațadei unei clădiri se reflectă în mobilierul care se remarcă prin finisajele sale elegante, inclusiv ceramică și lemn de înaltă calitate.

Într-o clădire cu curte în stil contemporan, elementele care mobilează camerele se îmbină perfect cu arhitectura înconjurătoare.

În cele din urmă, într-o vilă impunătoare cu tavan boltit au fost introduse accesorii moderne sofisticate în deplină armonie cu spațiul înconjurător.

În aceste amenajări, aspectul general este exprimat ca un dialog între produsele create de diferiți designeri, dar unite de stilul distinctiv al companiei. Mese, scaune, canapele, paturile și alte accesorii dialogează într-o viziune de ansamblu printr-o gamă completă de mobilier care se poate combina perfect în orice spațiu.

Creatorii de spații se pot bucura în deplină armonie de fiecare element individual, destinat unui public care este din ce în ce mai conștient de propriile dorințe.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.