Un proiect de amenajare care face loc fericirii - HubDesign
818
post-template-default,single,single-post,postid-818,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Un proiect de amenajare care face loc fericirii

Proiectul „Living in Yellow” este unul dintre cele mai dinamice proiecte ale designerului Lígia Casanova, un designer cu sediul în Lisabona, Portugalia, care deține un portofoliu impresionant.

Găzduit într-o clădire istorică, proiectul ține cont, atât de stilul de viață și așteptările beneficiarilor, dar și de mediul natural în care construcția este amplasată. Camera de zi dispune de patru ferestre înalte, care dau spre stradă. Spațiul este unul generos, inundat de lumina naturală și plin de personalitatea conferită de elemente de design de mobilier. Nu pot trece neobservate obiecte precum canapeaua uriașă Mangas Space creată de Patricia Urquiola sau scaunele tricotate create de Claire Anne O’Brien, pentru GAN. Aici, modulele de așezare și covoarele, formează o insulă în centrul spațiului. O insulă de relaxare, în care designul nu a fost neglijat.

Culoarea galbenă este folosită ca un accent în întregul apartament și rezonează cu paleta mai neutră, utilizată în orice altă parte a casei, de la podele, pereți sau mobilier din lemn. Întregul proiect de amenajare a fost conceput în jurul acestei culori vibrante, iar rezultatul este unul spectaculos. În fiecare dintre proiectele sale, fie că este rezidențial, fie că este public, Ligia se ghidează după același motto: „Pentru a face loc fericirii”. De aceea, așteptările clienților și stilul lor de viață, este important. Deoarece rezultatul final, nu ar fi unul de succes fără fericirea deplină a acestora.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.