Soluții perfecte și cel mai bun design în bucătării - HubDesign
845
post-template-default,single,single-post,postid-845,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Soluții perfecte și cel mai bun design în bucătării

Cel mai spectaculos eveniment al anului 2018, Eurocucina, tocmai s-a încheiat. Punctele forte ale expoziției au fost, ca de fiecare dată, calitatea superioară a produselor prezentate, o gamă foarte largă de bunuri, prezentarea celor mai recente bucătării  contemporane, dar, de asemenea, furnizarea celor mai interesante și intrigante soluții în planificarea și evoluția viitoare a acestui spaţiu.

Printre numeroasele adăugiri la valoarea bucătăriilor se numără materialele nobile precum ceramica sau marmura. Acestea se caracterizează printr-o textura elegantă, și un relief discret, imperceptibil, dar care dă dinamism suprafețelor prin diferența senzației tactile. Zonele operaționale, pe de altă parte, sunt poziționate la extreme: ori foarte discrete, în linie cu blatul, cu comenzi tactile, ori foarte evidențiate, cu ochiri extrem de mari pentru plite.

În general, modulele sunt proiectate în diferite soluții compoziționale pentru a se adapta mai bine la varietatea spațiilor și pentru a se extinde până la zona de locuit.

Nimic nu este lăsat la întâmplare și reflectă o rafinare profundă care nu renunță la stil: finisajele creează diverse combinații pentru a satisface fiecare gust, iar toate materialele sunt concepute pentru a revoluționa spațiul și a-i da funcționalitatea potrivită: elementele deschise sunt mai mari pentru a da spațiu obiectelor, în timp ce tonul esențial al volumelor ușurează privirea.

O altă caracteristică a bucătăriei, este aceea că oferă mai multă valoare locuinței cu noile module care nu se deosebesc de modulele create pentru zonele de living.

Bucătăriile continuă să fie spații conviviale prin excelență, locuri favorizante pentru întâlniri și socializare, care devin din ce în ce mai deschise, mai fluide și, prin urmare, organizate, ordonate și cu arii cât mai funcționale. Deschiderea în camerele de zi necesită un mod eficient, inteligent și modular de gândire. Conceptul de spații statice a fost dat deoparte în favoarea unei atingeri de magie care poate transforma spațiul atunci când este necesar. Containere modulare ascund stațiile de lucru, unitățile insulare devin din ce în ce mai multifuncționale pentru a spori performanța bucătarilor domestici sau pur și simplu pentru a găzdui oameni care se adună pentru o cafea și discuții. Dulapurile și sertarele sunt spațioase, practice și super-organizate astfel încât totul este la îndemână.

Având în vedere că unul dintre principalele obiective ale unei bucătării trebuie să fie acela de a da senzația de spațiu primitor, materialele, texturile și nuanțele sunt modulate pentru a crea o stare de calm, relaxare și echilibru perfect cu mediul înconjurător. Acest lucru a declanșat renașterea pietrelor naturale și a acoperirilor precum lemn și metal. Culoarea este setată să reapară, uneori chiar foarte luminoasă, în nuanțe precum violet și verde.

Practic, orice tip de gătit, de viață și coexistență am ales, EuroCucina ne-a condus către soluția perfectă și către cel mai bun design pentru a ne ajuta să ne simțim confortabil în ceea ce este cea mai „vie” parte a casei.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.