Scavolini Store Bucharest - O nouă locaţie a design-ului italian - HubDesign
Colecţiile Scavolini respectă cele mai înalte standarde de calitate, asociate cu o manoperă bazată pe patrimoniul remarcabil al culturii companiei.
scavolini, locatie, bucatarie, concept
362
post-template-default,single,single-post,postid-362,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Scavolini Store Bucharest – O nouă locaţie a design-ului italian

Pentru a fi mai aproape de cei care îşi doresc un mobilier contemporan, adaptat cerinţelor şi stilului de viaţă modern, Scavolini, bucătăria nr. 1 în Italia, se extinde într-o nouă locaţie, inaugurată pe data de 7 iunie, pe Calea Dorobanţilor nr. 172.

Pasionaţii de design pot vizita noul showroom Scavolini Store Bucharest, pentru a alege piesa de mobilier ideală pentru spaţiul lor, iar echipa Modool îi va consilia în ceea ce priveşte proiectarea şi amenajarea, pentru ca rezultatul să fie unul impecabil.

Colecţiile Scavolini respectă cele mai înalte standarde de calitate, asociate cu o manoperă bazată pe patrimoniul remarcabil al culturii companiei. Produsele Scavolini nu pot trece neobservate. Sunt contemporane, adaptate celor mai noi tendinţe, de un rafinament cuceritor.

Noul showroom Scavolini confirmă încă o dată capacitatea mărcii de a explora limite fără precedent și de a crea soluții de design care să încorporeze cele mai splendide expresii ale creativității și ale viselor actuale și viitoare ale publicului larg.

Încântare, entuziasm şi o experienţă inedită – sunt sentimentele pe care le vei trăi odată ce vei păşi pragul noului showroom Scavolini, care vine în întâmpinarea ta cu servicii şi produse de excepţie, cu profesionişti care vor fi alături de tine, dar şi cu siguranţa că vei pleca satisfăcut, cu zâmbetul pe buze.

 

http://www.modool.ro

Scavolini produce bucătării de peste 50 de ani. Cu o experienţă vastă construită în timp, Scavolini se ridică la înălţimea gusturilor şi tendinţelor a aproape trei generaţii de consumatori, fiind cea mai bine vândută bucătărie din Italia. Compania a ajuns la un statut industrial important, parcurgând toate etapele necesare cu duritate şi hotărâre, dar şi cu respect absolut pentru publicul larg şi în armonie cu nevoile mediului înconjurător. Iniţiativele companiei reflectă capacitatea sa de a se adapta inovativ la schimbările preferinţelor, stilului de viaţă, pieţei şi apariţiei fiecărui val de noi tehnologii, un exemplu frapant al creşterii corporative, fiind considerată în prezent un model de referinţă pentru întreaga industrie.

În România Scavolini este reprezentată de Modool, prin showroomul exclusiv din Bucureşti, strada Radu Calomfirescu 13.

CONTACT: Meridian PR, rodica.velican@meridianpr.ro, 0722 423 223

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.