OFYR - HubDesign
227
post-template-default,single,single-post,postid-227,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
OFYR

OFYR

OFYR este un nou mod de a găti şi de a face grătar în aer liber. Un produs cu un design unic pentru şi o versatilitate incredibilă. Spaţiul pentru foc, în formă de con, are o bordură largă şi plată, care dublează suprafaţa de gătit de o înaltă eficienţă. Grătarul radiază caldura din centru, într-un gradient perfect fluid, care permite gătirea la temperaturi diferite, pe o singură placă fierbinte. Fie că prăjeşti ouă, coci legume sau prepari o friptură savuroasă, OFYR deschide o lume nouă de posibilităţi de gătit sănătos, în aer liber.

OFYR este o operă de artă funcţională, concepută pentru a aduce frumuseţe, căldură, preparate culinare sănătoase şi prietenie în aer liber. Mai practic şi elegant decât un grătar tipic, cu linii simple şi clasice, OFYR lucrează în armonie cu orice setare, de la o peluză chic la un restaurant sau o terasă. Iar când este timpul pentru un mic grătar între prieteni, această sculptură elegantă în aer liber, se transformă într-un hub cald, primitor, pentru gătit şi socializare, foarte uşor de folosit.

OFYR poate fi lăsat în aer liber şi neacoperit, în toate condiţiile meteorologice. Design-ul său în trei părţi modulare face OFYR uşor de mutat în funcţie de necesităţi. OFYR este simplu de curăţat şi nu necesită practic nici o întreţinere. Resturile alimentare şi excesul de ulei pot fi aruncate direct în foc – tot ce trebuie să faci este să ştergi OFYR cu o cârpă umedă şi este gata pentru următoarea ocazie. In prezent, există două modele disponibile.

OFYR a fost lansat oficial vineri, 24 februarie, pe terasa Exotique unde s-a gătit într-un mod cu totul inedit şi cu ajutorul partenerilor partenerilor Tohani România și CANAH Hemp Essentials. Vizitează showroom-ul Exotique din Splaiul Unirii nr. 96 pentru a descoperi mai multe informații despre un grătar ALTFEL: OFYR! www.outdoor-cooking.ro

Tags:
, ,
1Comment

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.