O viziune rafinata si multiple calitati ale conceptelor KUMA pentru proiecte - HubDesign
2036
post-template-default,single,single-post,postid-2036,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

O viziune rafinata si multiple calitati ale conceptelor KUMA pentru proiecte

Eleganta esentiala a colectiilor KUMA atrage atentia. Noile concepte  estompeaza granitele dintre modern si conventional, oferind o viziune rafinata si multiple calitati. Este ceea ce isi doresc azi cei mai multi dezvoltatori de proiecte imobiliare. Un produs ideal, custom made, care sa adauge valoare proiectului.

Printre cele mai recente proiecte care includ conceptele KUMA se numara: Aeroportul Henri Coanda – Otopeni, HILTON Garden INN Otopeni, sediul Renault si Blue Rose Office Park.

Pentru proiectul Aeroport Henri Coanda – Otopeni, KUMA a creat lavoare cu boluri multiple (4 boluri), modele cu forme ovale, in stil minimalist, turnate in suprafata continua cu blatul. Lavoarele au o forma eleganta si datorita faptului ca sunt turnate cu o rama frontala, un rebord care mascheaza prinderea si spatele bolului.

Materialul ales pentru acest proiect a fost marmura. Coloristica  alb-gri (alb cu insertie/venatura gri) are un finisaj care se integreaza perfect atat in spatii moderne cat si in cele conventionale. Mai mult decat atat, insertia marmorata ofera fiecarui produs unicitate, o surpriza minunata a naturii.

Un produs nou, integrat, livrat in acest proiect, este consola KUMA (din marmura alba aici), ca element de montaj. Acesta este un produs dedicat in special proiectelor si este disponibil in mai multe variante dimensionale.

Proiectul KUMA pentru Aeroportul Henri Coanda – Otopeni s-a realizat in parteneriat cu dealerul BRAVO Grup, alaturi de care KUMA are o colaborare de lunga durata atat pentru zona proiectelor, cat si pentru zona de retail, prin showroom-ul LAGUNA. Alte proiecte importante realizate impreuna fiind: Hotel MOXY-Bucuresti, SEA Romania, Sala Polivalenta Cluj. Povesti de succes, alaturi de parteneri pentru care respectul reciproc este o regula.

La finalul anului trecut s-a finalizat si proiectul HILTON Garden INN Otopeni, unde KUMA  a livrat atat lavoarele pentru baile din camere, cat si pentru zona de restaurant. HILTON Garden INN Otopeni este un hotel de tranzit, pentru calatori, care a ales pentru bai conceptele KUMA care sa maximizeze confortul oaspetilor. Pentru zona de bai publice s-a pus accent pe liniile moderne, in tendinte, alegandu-se lavoare KUMA cu boluri multiple – vedeta acestor bai fiind modelul ZURA cu scurgere ascunsa si linii minimaliste.

Renault Bucharest Connected este incepand cu primul trimestru din 2019 noul sediu Groupe Renault Romania. Cladirea de birouri a  fost dezvoltata de Globalworth special pentru Renault, care, a ales pentru acest proiect, conceptele KUMA. Solutia a fost una personalizata, cu anumite caracteristici tehnice solicitate de catre beneficiar, care au fost transpuse de KUMA intr-un nou model de lavoar – bolul RENO, modern, cu linii drepte si scurgeri ascunse. Aceste modele se caracterizeaza prin cuve lungi, tip jgheab, care pot deservi un numar de 4-5 persoane simultan. O particularitate a acestor modele este scurgerea ascunsa tip KUMA – 7  in combinatie cu o noua varianta cu placa detasabila care acopera scurgerea clasica. Lavoarele au fost prevazute din fabricatie, cu toate elementele si accesoriile necesare intr-un spatiu de baie publica.

Printre cele mai recente proiecte KUMA se numara si  Blue Rose Office Park, noul sediu ING, proiect dezvoltat in zona Expozitiei din Bucuresti,  Bog’Art, una dintre cele mai mari companii de constructii din Romania – antreprenor general, alegand conceptele KUMA Proiect. Relatiile de parteneriat KUMA – Bog’Art dateaza din anul 2006, iar cele mai importante cladiri de birouri din Bucuresti s-au realizat in aceasta cooperare de succes. Arhitectii Bog’Art au impins de multe ori limitele, „inovatia intuitiva”,  creativitatea si dezvoltarea de noi produse pentru proiecte au cantarit mult in modul in care s-au optimizat spatiile si s-au finalizat proiecte importante.

Succesul KUMA se datoreaza seriozitatii, perseverentei, know-how-ului in compozite. O dovada in acest sens este reinoirea in acest an a certificarii KUMA conform standardului de calitate ISO 9001:2015 (prima certificare KUMA pentru standardul de calitate ISO 9001 a fost obtinuta in 2005), dar mai ales obtinerea incepand cu acest an a certificarii conform standardului de mediu ISO 14001:2015 – un pas important in obtinerea urmatoarei marci de produs: Environmental Product Declaration. Trebuie spus ca toate aceste certificari au marca unui auditor de renume – compania Intertek.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

*****

KUMA Romania este o companie daneza-romana infiintata in 1998, subsidiara a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia moderna, standardele inalte de productie si fabricatie, permit obtinerea unor produse de o calitate deosebita, pentru piata din Romania, peninsula Scandinava si alte tari din Europa. http://www.kumaromania.ro

 

CONTACT: Meridian PR, rodica.rusti@meridianpr.ro, 0722 423 223

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.