O nouă versiune complexă pentru bucătărie - HubDesign
2801
post-template-default,single,single-post,postid-2801,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
bucatarie Aran Cucine

O nouă versiune complexă pentru bucătărie

Evenimentele din ultimii ani au atras atenția asupra unor probleme care au fost întotdeauna foarte importante, precum protecția mediului și calitatea vieții oamenilor. ARAN Cucine, foarte sensibilă la acest subiect încă de la originea istoriei sale, le-a transformat în valori capabile să ghideze compania în fiecare alegere, chiar și în selecția modelelor oferite pe piață. Oasi, proiectată de Studio Boeri Architetti, este bucătăria care, în acest sens, reprezintă cel mai bine sufletul companiei: un proiect care implică omul și natura conectându-le între ele, care reușește să surprindă conceptele de durabilitate și viață sănătoasă.

Ca în cele mai bune relații, și cea dintre om și mediu trebuie să fie reglementată prin echilibru, armonie și un schimb reciproc. Oasi pune atenția asupra vegetației din bucătărie, cel mai convivial loc din casă, nu în scop arhitectural, ci ca un manifest al unei noi griji pentru mediu, societate, și relația dintre ele, fără a omite importanța oamenilor care trăiesc în acel spațiu, umplându-l cu emoțiile lor.

De aceea, ARAN Cucine a studiat o serie de amenajări posibile ale capabile să se concentreze pe rolurile și nevoile omului și ale naturii, asigurându-se că instrumentele necesare primului se pot învârti cu respect în jurul esențialității și frumuseții celei din urmă.

Insula de bucătărie pătrată de sine stătătoare, este acum iconică și devine mai lată și dreptunghiulară, sporind astfel și mai mult funcționalitatea și uzul bucătăriei. Împrejurul insulei de bucătărie, de la conservarea alimentelor până la preparare și, în final, până la consum; o extensie extensibilă integrată direct în blat, care permite să dedicați mai mult spațiu convivialității.

Pomul fructifer poate fi înlocuit cu orice altă plantă, precum ierburile aromatice, rămânând întotdeauna un simbol al acelui „ciclu de viață” – legat atât de relații, cât și de ideea însăși de hrană – care este centrul principal al întregului proiect.

Scopul sustenabilității face o selecție și în ceea ce privește materialele: ușile insulei sunt din stejar oxidat, rezultat din lemn reciclat, în timp ce suprafața solidă aleasă pentru blat – aici în finisaj Bone – este ideală pentru a rezista și a performa în timp.

Mai mult, pentru a satisface cu ușurință conceptul Oasi cu nevoile zilnice, este posibilă combinarea altor elemente ale ARAN Cucine precum dulapuri de perete și blocuri înalte, ceea ce reprezintă o capacitate de depozitare crescută.

Oasi, astfel, se prezintă ca un model complex, gata de personalizat în diferite compoziții și layout-uri; fiecare dintre ele va putea satisface nevoi diferite, fără a renunța vreodată la valoarea simbolică și culturală a cărei proiect este ambasador.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.