Noi culori în bucătărie care sugerează prospețime - HubDesign
2140
post-template-default,single,single-post,postid-2140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Buzatarie

Noi culori în bucătărie care sugerează prospețime

Design contemporan, volume esențiale, materiale fine și culori care sugerează prospețime: bucătăria Karan, proiectată de Karim Rashid pentru Rastelli, este o invitație la a te bucura de cel mai familiar loc al casei, înconjurat de o formă esențială de frumusețe.

Cu un stil versatil și polivalent, Karan satisface diferite nevoi, fie că sunt dictate de gust, stil sau necesități de a locui. Catalogul larg oferă compoziții foarte diferite, cu insule caracterizate acum de linii sinuoase și ergonomice, mai raționale și riguroase. Totuși, printre numeroasele opțiuni, este posibilă proiectarea mai multor proiecte tradiționale, personalizarea bucătăriei cu module, dulapuri de perete și peninsule.

Acesta este cazul compoziției de sticlă, în care stilul extrem de minim este îmbunătățit prin tonuri originale de culoare. Unitatea de perete este compusă dintr-o serie de module și dulapuri de perete cu uși din aluminiu și rame Alucobond; albul modulelor și verdele deschis al dulapurilor de perete creează un contrast delicat care „luminează” sobrietatea formelor. Blatul de lucru alb Corian, este întrerupt doar pentru a face loc plitelor și chiuvetei; masa de gustări din lemn, creează o peninsulă cu un modul spațios, oferind un blat, precum și un compartiment de depozitare. Compoziția este completată de un dulap cu uși glisante coplanare în alb lăcuit lăcuit – în care sunt ascunse coloanele pentru aparatele de uz casnic și o masă extragătoare din oțel inoxidabil.

Chiar și în cea mai simplă și esențială versiune, Karan își păstrează impactul vizual puternic, arătându-și capacitatea de a se reînnoi și de a se adapta la nevoile pieței, precum și la sectorul de lux, în care este poziționat brandul Rastelli.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.