„Fluid Spaces” - HubDesign
1082
post-template-default,single,single-post,postid-1082,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

„Fluid Spaces”

În ceea ce privește amenajarea livingului și a dormitorului, primul impact este designul, dar apoi urmează materialul. Vedeta ultimilor ani, este materialul folosit în design. Aici se duce bătălia pentru cele mai atractive piese de design. De aceea, texturile și culorile devin din ce în ce mai îndrăznețe. Catifeaua, de exemplu, este pe listă de câțiva ani, dar în 2018 se vede că strălucește cu adevărat. Această țesătură de lux oferă o calitate caldă, în special canapelelor – are acel recurs tactil care te atrage instantaneu. Catifeaua ca țesătură de tapițerie te face să dorești să o atingi, să îi simți moliciunea. Există o tendință mare în acest moment pentru culori cum ar fi verde smarald, portocaliu și purpuriu. Acestea reprezintă acum peste jumătate din vânzările de catifea, deci oamenii sunt cu siguranță mai îndrăzneți în ceea ce privește amenajarea interioarelor.

Locuința medie la nivel european scade ca și dimensiune, creând o nevoie tot mai mare de soluții de viață într-un spațiu mic. Adăugați la aceasta faptul că mulți oameni nu au altă opțiune decât să închirieze, iar asta înseamnă că trebuie să creăm case care se pot schimba și evolua în mod constant. Ca rezultat, au apărut colecții care se concentează pe mobilier modular și multifuncțional care poate fi modificat cu ușurință pentru a se potrivi cu modul în care trăim. Acest concept poartă numele de

„Fluid Spaces” și înseamnă produse care se pot adapta diferitelor stiluri și funcții. Pentru a ține pasul cu tendințele în continuă schimbare, cumpărați mobilier modular, cum ar fi canapelele, care pot fi deplasate sau modificate cu ușurință pentru a se adapta nevoilor în schimbare ale locuințelor. În ansamblul livingului, când creați aspectul, utilizați unități de stocare cu un design simplu, care funcționează bine și se potrivesc în orice loc al camerei. În același timp cu creșterea pieței chiriilor, s-a înregistrat o creștere semnificativă a căutărilor pentru soluții de spațiu mic. Consumatorii caută modele inteligente, practice și portabile.

Un alt element care poate da dinamism interioarelor este covorul. Covoarele pot fi o adevărată declarație de stil, un element cheie pentru podele, provocând convențiile tradiționale. Folosind elemente grafice la o scară mai mare și evitarea simetriei, covoarele creează un interior complet individual. Decorul se poate construi pe baza câtorva culori cheie, pentru a nu scădea din frumusețea podelei.

Scaunele cu personalitate sunt din nou la modă. Stilul modern nu mai ține cont de asortarea scaunelor cu restul amenajării. Desigur, trebuie să existe o armonie în ansamblu, dar este foarte probabil ca în cele mai noi amenajări, canapeaua să fie însoțită de scaune sau fotolii cu personalitate. Acest lucru a permis clienților să fie mai curajoși cu alegerea lor de culoare – verdele și galbenul au fost cele mai populare culori pentru acest tip de mobilier, în ultimele luni.

Nu în ultimul rînd, pentru dormitor care este un loc de odihnă și relaxare, accentul se pune asupra funcționalității, ceea ce ne face să ne întrebăm, în ce mod folosim acest spațiu care este denumit permanent sanctuarul nostru?

Ei bine, se pare că dormitorul este o zonă în centrul activității în zilele noastre – petrecem mai mult timp în el și facem mai multe activități în el – pentru că noi îl tratăm ca fiind paradisul nostru; ca un loc de calm, iar pentru unii dintre noi, singura cameră unde putem obține liniște și pace.

În mijlocul vieții noastre rapide, dormitorul nostru este unul dintre cele mai sacre spații de nefuncționare, dar atât de des acestea sunt trecute cu vederea și nu conduc la o noapte liniștită. Anticipăm că în curând, oamenii vor dori să ia înapoi acest spațiu sacru pentru a contribui la o mai bună odihnă și reîncărcare.
Stilul și decorarea dormitorului nostru sunt importante. În ceea ce privește estetica, dormitorul va fi confortabil și odihnitor, simplu și opulent, fără îndoială.
De la design la influențele stilului de viață, cele mai importante tendințe ale dormitorului pentru anul 2018, sunt cele care se referă la nevoia de relaxare, privitul la televizor, navigarea pe internet, vorbind la telefon și ascultarea muzicii, activități sociale de vârf ale adulților în ziua de azi.

Wellness pentru acasă a apărut ca o tendință de excepție, care se concentrează nu doar pe ceea ce cumpărăm, ci cum amenajăm un spațiu mai fericit și mai atent. Pentru un dormitor liniștitor, care promovează relaxarea și recalibrarea, decorează în nuanțe liniștite de liliac și gri, folosește texturi pline pentru țesături tactile și arome care promovează somnul, cum ar fi lavanda. Pentru a vă ajuta să vă deconectați și să vă re-energizați, mențineți luminozitatea ecranulului telefonului la minim și utilizați-l în medie 10-15 minute de două ori pe zi.

Designul conservator cu linii moderne curate definește în prezent piața mobilierului contemporan atât pentru living, cât și pentru dormitor în 2018.

Tags:
, , ,
No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.