Design, detalii unice, accesorii şi mecanisme inteligente în bucătăria modernă - HubDesign
bucatarie decoratiuni accesorii personalizare culori
452
post-template-default,single,single-post,postid-452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Design, detalii unice, accesorii şi mecanisme inteligente în bucătăria modernă

În funcționalitatea bucătăriilor moderne, găsim un amestec de design, împreună cu detalii unice, accesorii şi mecanisme inteligente. Dacă adăugăm cele mai bune materiale, de o calitate excelentă şi rezultate optime în modul de utilizare, vom avea o imagine cât mai clară despre cerinţele actuale. Tendinţele evoluează şi se schimbă continuu. Ceea ce putem remarca însă, în ultimii ani, este o tendinţă către modern, calitate, linii curate şi personalizare. Iată câteva dintre cele mai evidente tendinţe din acest an.

Dulapuri pline de culoare. Bucătăriile albe nu pleacă nicăieri deocamdată, dar vom începe să vedem mai multe culori în bucătărie, pe feţele dulapurilor, inclusiv bleumarin, negru, cenuşiu profund și nuanțe de crem.

Personalizare. Proprietarii de case nu se regăsesc întotdeauna în colecţiile standard. Din ce în ce mai mult, apar solicitări pentru bucătării custom made, făcute pe comandă. Tocmai de aceea, cei mai mulţi producători, şi-au dezvoltat capacitatea de a personaliza într-o măsură mai mică sau mai mare, blaturi, chiuvete, mobilier, culori şi texturi, pentru a satisface orice tip de solicitări.

Tonuri preţioase. Tonurile sofisticate de rubiniu, auriu, turcoaz, smarald sau safir se regăsesc în noile colecţii. Şi nu se limitează la mobilier sau blaturi de lucru. Vei vedea în curând şi hote colorate, care vor arăta precum adevărate bijuterii.

Ușile dulapului complet plate. Liniile clare, curate, domină mobilierul de bucătărie. Acum accentul se pune pe textură.  Materialele ne intrigă, este imposibil să te abţii de la a le atinge. Nu eşti un fan al stilului ușilor moderne? Vor exista unele artificii, care pot duce în zona clasicului. Mici nuanțe în uși sau detaliile de design, precum lățimea și canturile folosite sau grosimea panourilor.

Bucătării mai mici, dotate cu aparatură din ce în ce mai inteligentă. Eficienţa este foarte importantă în ceea ce priveşte echipamentele de bucătărie. Acestea devin din ce în ce mai compacte şi mai multifuncţionale. Ai o aplicaţie şi un  smartphone? În cazul acesta, cina este aproape gata. Dacă ai lăsat ingredientele în cuptor, sau într-o altă maşină de gătit inteligentă, trebuie doar să apeşi câteva butoane de la birou, pentru ca mâncarea să te aştepte aburindă.

Geometrie. Forme unghiulare,  plăci structurate, modelele în zigzag sau hexagonale, cresc în popularitate. Designul rămâne unul curat și minimal în ceea ce priveşte paleta de culori, dar apar modele imprimate pe feţele uşilor. Iar acum este momentul geometriei.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.