ZOISS home design Conference Ediţia a 4-a - HubDesign
Obiectivul Conferinţei este de a prezenta cele mai recente inovaţii, creaţii fabuloase şi trenduri impuse de branduri faimoase din domeniul materialelor destinate amenajărilor interioare. În acelaşi timp se oferă un cadru adecvat pentru a face schimb de idei şi pentru stabilirea de noi relaţii de colaborare între participanţii la eveniment.
zoiss, amenajari, design, eveniment
729
post-template-default,single,single-post,postid-729,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

ZOISS home design Conference Ediţia a 4-a

ZOISS home design Conference este o conferinţă anuală, eveniment unic în Dobrogea, conferinţă destinată arhitecţilor, designerilor, specialiştilor în construcţii, dezvoltatorilor şi constructorilor.

Obiectivul Conferinţei este de a prezenta cele mai recente inovaţii, creaţii fabuloase şi trenduri impuse de branduri faimoase din domeniul materialelor destinate amenajărilor interioare. În acelaşi timp se oferă un cadru adecvat pentru a face schimb de idei şi pentru stabilirea de noi relaţii de colaborare între participanţii la eveniment.

Organizatorul Conferinţei este ZOISS home design – showroom de amenajări interioare din Constanţa, concept creat şi coordonat de o echipă tânără, ambiţioasă, care urmăreşte tendinţele amenajărilor interioare şi exterioare şi importă toate produsele necesare realizării unui ambient în care să te simţi minunat (plăci ceramice, parchet, piatră reconstituită, accesorii de baie, accesorii tehnologice, adezivi şi chituri, baterii de baie şi bucătărie, căzi şi cabine de duş, corpuri de iluminat, gresie tehnică, hote, linoleum şi pardoseli laminate, mobilier, mobilier de baie, mochetă şi covoare, mozaic, obiecte sanitare, profile, radiatoare, rezervoare, rigole, soluţii complete de bucătărie, sisteme centrale de aspirare, tapet şi uşi) venind în întâmpinarea tuturor celor care construiesc, renovează, revitalizează.

Colaboratorii ZOISS home design sunt companii de top, care au făcut istorie în domeniile în care activează şi al căror potenţial se valorifică şi prin organizarea acestui eveniment. Ne bucurăm de participarea a 9 speakeri din România, Spania, Olanda şi Italia şi de susţinerea unor nume sonore precum Refin Ceramiche, Sant’Agostino, Marazzi, Tubes, Easy Drain, Appiani, Grohe, Barlinek, Kludi, Besco, Avila:Dos, Progress Profiles, Skamol, Disan şi Viega.

Fiind un eveniment despre frumos, în toate ediţiile este integrat un moment artistic special; anul acesta ne va încânta simţurile trupa Amadeus.

Designul este parte din viaţa noastră. În calitate de promotori ai designului de interior de calitate şi ai soluţiilor arhitecturale de ultimă generaţie, ZOISS home design invită joi, 24.05.2018, ora 13:30, Hotel Zenith, Mamaia profesioniştii în design interior, arhitectură şi construcţii la cea de a patra ediţie a conferinţei Zoiss home design Conference. Participarea este gratuită, iar locurile sunt limitate!

Evenimentul se defineşte ca loc de întâlnire între design şi emoţie.

AGENDĂ
ZOISS home design CONFERENCE
24 MAI 2018 – Hotel ZENITH

13:30 Întâmpinarea Invitaţilor

14:00 Deschiderea Conferinţei

14:20 Saša Pavlek | Easy Drain – “Bathroom solutions”  
14:40 Florin Enache | #better – “#better – Iniţiativa pentru Responsabilitate în Construcţii”   
15:10 Elisa Barbieri | Tubes – “TUBES: Radiators by Design”

15:30 Pauză

16:00 Massimiliano Baglieri | Refin – “Design Innovation for Porcelain Tiles”
16:20 Mihai Popescu | Twins Studio & Corvin Cristian | Corvin Cristian Studio – “Design before Design” 
16:50 Maurizio Colnaghi | Appiani – “Ceramic for Architecture”
17:10 Anna Devis & Daniel Rueda  – “Playground Cities”  
17:40 Stefano Ruggi | Sant’Agostino – “A Story of Beauty”

18:00  Q&A & Concurs Grohe & Tombolă Kludi
18:20  Moment Artistic – Amadeus

 

Mai multe informaţii despre ZOISS home design Conference sunt disponibile pe:
www.zoiss.ro/conferinta
Mai multe informaţii despre ZOISS home design sunt disponibile pe:
www.zoiss.roContact ZOISS home design
Telefon: +40 726 17 66 62 (Cristina Pripoi) | E-mail: marketing@zoiss.ro
www.zoiss.ro
No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.