Variante cromatice pentru o bucătărie modernă - HubDesign
Descopera mai multe despre ➜ Variante cromatice pentru o bucătărie modernă ✅ Sfaturi & Recomandari de la specialisti ➤ Citeste articolul pe HubDesign
3037
post-template-default,single,single-post,postid-3037,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Variante cromatice pentru o bucătărie modernă

Cea mai recentă completare la colecția Essenza, sistemul de bucătării de lux orientat către design de la Martini Interiors, Essenza Supernatural este o compoziție de bucătărie care își pune bazele în inovație, tehnologie și durabilitate.

Calitatea înaltă, utilizarea materialelor prețioase și numeroasele posibilitățile de personalizare au fost întotdeauna prezente în ADN-ul mărcii, dar, cu Essenza Supernatural, Martini Interiors depășește propriile limite, creând un produs în care căutarea de soluții compoziționale, tehnologice și decorative de ultimă oră, precum și atenția la durabilitate sunt elementele principale.

Pe scurt, nu numai natural, ci supranatural: finisat în fiecare detaliu cu materiale prietenoase mediului și finisaje inovatoare, Essenza Supernatural nu renunță la funcționalitate: este formată din trei părți separate, un  model de bucătărie care face posibilă sporirea și valorificarea la maximum a valorii funcționale din fiecare dintre cele trei zone ale bucătăriei.

                          

INSULA

Funcțională, practică și elegantă: pe marea insulă centrală, chiuveta încorporată, plita și blatul  ocupă locul lor. Sub chiuvetă, coșul de separat de deșeuri se deschide electric datorită unui  buton tactil. În stânga chiuvetei, mașina de spălat vase este ascunsă de o ușă de sertar.

Blatul este în Terrazzo Quartz by Stone Italiana. Accesoriile funcționale sunt așezate pe blatul de lucru. Deasupra plitei combinate cu gaz / inducție, hota de design poate fi făcută la comandă, pe măsură. În cele din urmă, blatul de lucru, introdus în insulă, poate fi extins pentru a obține încă două locuri cu scaune, acționând astfel ca suport sau masă, în funcție de diferitele momente ale zilei.

U

UNITĂȚILE TEHNICE

Compuse dintr-un frigider cu panouri, zonă de cuptor, aparat de cafea și dulap dublu echipat, unitățile tehnice înalte permit aparatelor să fie integrate într-un stil discret și extrem de elegant, oferind, de asemenea, tot spațiul necesar cămării datorită rafturilor polivalente.

Panourile frigiderului, disponibile atât finisaj în ​​clasic, cât și în versiuni cu ușă dublă, creează o zonă invizibilă. Zona cuptorului este, de asemenea echipată cu tot confortul datorită cuptorului tradițional și a celui cu aburi. Există de asemenea, un sertar termic pentru încălzirea alimentelor și un sertar cu sigiliu sub vid. În cele din urmă, există spațiu pentru o unitate dublă înaltă, echipată cu elemente din oțel și scară integrată cu uși retractabile. Luminile LED cu emisii reduse iluminează interioarele.

UNITĂȚI PENTRU DULAP

Cu înălțimea de 2,80 metri, coloanele din spatele insulei depășesc standardele industriale în înălțime, oferind un spațiu suplimentar utilizabil pentru depozitare. Ușile laterale, în finisaj întunecat Canaletto, sunt combinate cu interioarele personalizate din Canaletto Eco.

Pe de altă parte, ușile centrale din sticlă și cu un cadru din aluminiu personalizat, sunt o adevărată capodoperă a ingineriei care, datorită semi-transparenței, permit mai departe accentuarea interioarele elegante din lemn. Luminile LED cu emisie scăzută completează designul.

Fidelă abilităților sale extreme de personalizare, Martini Interiors prezintă Essenza Supernatural în două variante de culoare suplimentare.

Cu un aspect mai industrial, varianta verde și cupru prezintă interioare din nuc canalat, profile din metal cu finisaj de cupru și mânere personalizate. Cu un aer mai american, varianta perlată și nucă este realizată cu nuanțe lucioase de sidef și mânere personalizate.

bucatarie moderna

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.