Un nou sistem modular pentru amenajarea casei dincolo de tipare - HubDesign
Compania Caccaro redefinește viața modernă, prezentând soluții de design care reinventează spațiul, într-un mod optim și funcțional, cu atenţie asupra noile tendințe. Datorită colecţiei Roomy - design-ul lui Sandi Renko - noul sistem care depășește conceptul de mobilier tradițional, casa devine un loc unic și personalizat.
design, casa, versatilitate
494
post-template-default,single,single-post,postid-494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Un nou sistem modular pentru amenajarea casei dincolo de tipare

Compania Caccaro redefinește viața modernă, prezentând soluții de design care reinventează spațiul, într-un mod optim și funcțional, cu atenţie asupra noile tendințe. Datorită colecţiei Roomy – design-ul lui Sandi Renko – noul sistem care depășește conceptul de mobilier tradițional, casa devine un loc unic și personalizat.

Ca o îmbrăcăminte care se potriveşte perfect, sistemul Roomy îmbracă pereţii casei, într-o combinaţie perfectă de estetică şi funcţionalitate. Nu mai există unități de diferite forme și dimensiuni, ci mai degrabă un ansamblu perfect și fluid pentru a satisface cerințele practice și de spațiu în oricare din zonele casei.

Versatilitatea extremă a compartimentelor funcționale este capabilă să satisfacă orice nevoie practică și să rezolve toate problemele de stocare. Mai mult, elemente de trecere și semnele grafice care delimitează ușile, deschiderile și compartimentele, proiectează motive esențiale și elegante pe pereți.

Roomy este modularitate. Sistemul permite cea mai bună gestionare a tuturor nevoilor de depozitare, prin adaptarea la toate spațiile de locuit. Pentru a satisface nevoile de design diferite, Roomy se extinde în patru înălțimi diferite, 191, 229, 248, 267 cm și poate fi, de asemenea, personalizat. Datorită versatilității înălțimii ușilor, pot fi obținute dimensiunile necesare, fără a afecta impactul vizual al compoziției.

Eco-durabilitatea și concentrarea asupra sănătății au fost întotdeauna în ADN-ul Caccaro, toate produsele fiind finisate cu vopsele speciale pe bază de apă pentru medii domestice, unde bunăstarea este o componentă crucială.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.