Un nou nivel în designul și tehnologia hotelor integrate - HubDesign
3137
post-template-default,single,single-post,postid-3137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
bucatarie, Electrocasnice Gaggenau

Un nou nivel în designul și tehnologia hotelor integrate

Gaggenau consideră că bucătăria este inima și sufletul casei, iar produsele pe care le alegem trebuie să funcționeze perfect și să se integreze perfect. Electrocasnicele Gaggenau deschid drumul pentru arta funcțională care se potrivește stilului de viață al unei persoanei pretențioase și educate.

Gaggenau prezintă acum plita cu inducție cu sistem de ventilație integrat seria 400.

Ventilație perfect integrată pentru bucătarul privat.

Aparatul de 90 cm oferă o gătire precisă, rapidă și flexibilă fără precedent, cu un consum redus de energie asociat cu o ventilație integrată. Îndepărtând eficient preocuparea de a monitoriza calitatea aerului, bucătarul privat este liber să se concentreze pe crearea meniului și pe distracția oaspeților. Fără cadru și încadrată, foaia extinsă de sticlă neagră se integrează perfect în bucătăria modernă, cu o diferență distinctă de design: butoanele de control în negru. Gaggenau a fost pionierul ventilației pentru bucătăria privată în Europa în 1976. De atunci a continuat să inoveze aparatele care utilizează sisteme de ventilație discrete pentru a curăța în liniște aerul.

Sistemul de ventilație integrat al plitei de gătit cu inducție poate fi setat pentru a evacua automat aerul ori de câte ori este utilizat. Disponibil în modul de recirculare sau extracție a aerului, își poate determina propriul nivel de putere pe baza vaporilor detectați în atmosferă și poate continua atunci când nu mai este utilizat. Motoarele eficiente din punct de vedere energetic și puternice, funcționează în tandem cu conductele pentru fluxul de aer pentru a asigura un volum minim de zgomot și spațiu, dar cu eficiență maximă: mirosurile sunt îndepărtate în timpul recirculării aerului datorită filtrelor de cărbune activat. Toate acestea îi permit bucătarului privat să se concentreze pe crearea bucătăriei, nu pe evacuarea aerului.

Bucătăria excepțională necesită gătit de precizie și rezultate perfecte la prăjire. Plita cu inducție flexibilă le realizează pe ambele. Plita oferă zone de gătit extensibile care utilizează tehnologia ingenioasă de inducție flexibilă, permițând bucătarului privat să gătească ca un profesionist. Zonele de gătit pot fi mărite pentru a găzdui oale și tigăi mari de până la 30 cm lățime. Toată această flexibilitate nu diluează puterea. Funcția de amplificare a acestor plite va crește temporar puterea de la 3300 W la 3700 W pentru o căldură cu adevărat copleșitoare. Există o funcție de menținere la cald și un senzor de prăjire care menține o căldură uniformă, reducând șansele de ardere.

Pentru o integrare perfectă în blat, plita de 90 cm este fără ramă și poate fi instalată la  suprafață. Sticla neagră adăpostește orificii de admisie a aerului întunecate, discrete chiar și în timpul funcționării. Butoanele sale de control superioare și profesionale montate în față sunt oferite și în negru. Butoanele sunt atât precise, cât și intuitive; eliminând posibilitatea utilizării accidentale, asigurându-se că bucătarul privat rămâne întotdeauna în controlul direct al aparatului.

Plita cu inducție cu sistem de ventilație integrat este echipată cu Home Connect, pentru ca bucătarul privat să aibă mai multă libertate, prin controlul online a aparatului. Integrarea Home Connect asigură că aparatul rămâne întotdeauna în centrul casei tot mai digitale.

Sven Baacke, Head of Design, Global Brand Gaggenau, spune: „Plita de gătit cu inducție cu sistem de ventilație integrat seria 400 permite bucătarului privat să gătească așa cum ar face un profesionist, fără a avea grija suplimentară de a curăța aerul în același timp. Utilizatorii Gaggenau apreciază designul excepțional, prin urmare plita fără sudură se integrează în orice bucătărie modernă, cu butoanele sale distincte de control negre care fac o declarație izbitoare.”

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.