Un limbaj internațional al designului - HubDesign
3052
post-template-default,single,single-post,postid-3052,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Un limbaj internațional al designului

Un context plin de istorie, cultură și magie, devine ocazia de a exprima valorile frumuseții, calității și sustenabilității printr-un limbaj internațional, care combină Made in Italy și gustul local.

Amplasat în regiunea Alentejo din centrul Portugaliei, Casas Caiadas | Open House este un hotel de tip boutique pentru familii sau grupuri mici de prieteni, care combină abil arhitectura discretă și minimală cu autenticitatea unui teritoriu cu un farmec copleșitor și sălbatic.

Quadrodesign mobilează acest hotel de tip boutique în inima Portugaliei. Estetica esențială, soliditatea și eleganța colecției iconice Source creează o armonie naturală cu poetica riguroasă a proiectului de restaurare proiectat de Pereira Miguel Arquitectos.

Proiectul semnat de arhitectul Luís Pereira Miguel la cererea unui cuplu din Lisabona, Paula și Mário, a reînviat un complex istoric în centrul pietonal din Arraiolos. Clădirea a avut multe vieți, a găzduit un adăpost în timpul secolului al XIX-lea și mai nou cel pe cel mai faimos cuptor din țară. Casas Caiadas (casa deschisă) este numită astfel datorită celor 5 uși de intrare care au vedere la două străzi pietonale diferite și sunt distribuite pe trei etaje. La parter, părțile comune: bucătărie, dining și living sunt împărțite de oaspeți și sunt o invitație la convivialitate, datorită unui colț cu șemineu, a unei mese mari și a unui mobilier studiat, care combină meșteșugul local și contemporanul, cu piese cu design esențiale. La primul nivel sunt dormitoarele: o suită și trei camere. Și în cele din urmă un acoperiș panoramic cu vedere la castel și piscină.

bucatarie

Ideea proprietarilor a fost să creeze un loc deschis, dar intim; o destinație cu o atmosferă autentică și primitoare, care ar da o nouă identitate unui loc cu o istorie fascinantă și trăsături unice. Arhitectul portughez Luís Pereira Miguel, care are în portofoliu numeroase intervenții de restaurare, a interpretat dorințele clienților realizând o interpretare sintactică a contextului, cu scopul de a înțelege profund fiecare personaj și a-l readuce în prezent cu originalitate și unicitate.

Mediile interne, modulate în alb absolut, mențin atingerea măsurată și sobră a exteriorului. Fiecare detaliu contribuie la consolidarea unei coerențe stilistice, care invită la o experiență plină de satisfacții: mobilierul este realizat din lemn, pereții tencuiți și albi, obiectele de fabricație fină poartă semnătura artiștilor locali, inclusiv João Bruno Videira, Malga Ceramic Design sau Graça Paz.

Această atenție la detalii, prin alegerea materialelor și formelor potrivite, a găsit o consonanță perfectă în filosofia Quadrodesign, care a fost un interlocutor privilegiat pentru a oferi același stil curat și sobru al hotelului de tip boutique și aceeași valoare respectată de simplitate, obținută printr-o muncă scrupuloasă de selecție, combinând întotdeauna estetica și funcționalitatea.

Așadar, Quadrodesign se află în marea bucătărie comună și băile de la Casa Caiadas, cu unul dintre cele mai iconice și mai versatile modele: Sursa. O colecție cu linii simple și distinctive, unică în felul său pentru adaptabilitate, practicitate, rezistență, soliditate și eleganță; o gamă completă pentru chiuvete, bideuri, dușuri și căzi (încorporate sau de sine stătătoare) practice, moderne și atemporale, avangardiste și atente la natură datorită oțelului inox AISI316L, un material nobil, rezistent și reciclabil, întotdeauna centrul proiectului companiei piemonteze.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.