Un aer de primăvară în bucătărie - HubDesign
2521
post-template-default,single,single-post,postid-2521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
bucatarie

Un aer de primăvară în bucătărie

Delicat, luminos, aproape romantic, acest aspect al bucătăriei Beluga pare să fie inspirat de primăvară. Proiectat de Ferruccio Laviani pentru Rastelli, bucătăria se remarcă prin stilul său sobru și armonios caracterizat prin volume mari.

Formele extrem de esențiale și geometrice sunt înmuiate de tonurile calde ale ușilor. Tocmai ușile complet netede definesc caracterul minimalis al bucătăriei; oțelul mânerelor cu design liniar, sunt atât un element decorativ, cât și un element funcțional: integrate în panouri pe verticală sau orizontală, acestea includ un canal invizibil care face mai ușoară aderența acestuia.

Dacă insula include unitățile de depozitare, zona de gătit și zona de spălare, unitatea de perete găzduiește electrocasnice, ustensile de bucătărie și spații de depozitare. Ce este deosebit de special la unitățile înalte este dimensiunea lor: de fapt, pot fi ușor combinate și personalizate. Unitățile înalte nu umplu neapărat înălțimea completă a spațiului disponibil și oferă, de asemenea, un raft practic pe partea de sus a aceleiași structuri.

Așadar, cu câteva elemente sofisticate, bucătăria devine protagonista spațiului fără a fi prea invazivă. Aceasta fiind o altă dovadă care sugerează libertatea compozițională oferită de Rastelli.

bucatarie

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.