Tu stii care este cea mai importanta investitie din casa ta? - HubDesign
morfeus, saltea, calitate, design
619
post-template-default,single,single-post,postid-619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tu stii care este cea mai importanta investitie din casa ta?

Ti-ai pus vreodata intrebarea ce rol joaca salteaua in viata ta? Raspunsul este simplu: in casa, salteaua este elementul cel mai important pentru sanatatea noastra. Salteaua “actioneaza” atunci când noi dormim, oferind corpului nostru cele mai bune conditii termice, igienice si o perfecta sustinere ergonomica. Orele dedicate somnului sunt esentiale pentru refacerea corpului si a mintii. De aceea, salteaua de pat trebuie sa fie una de calitate. Pentru a beneficia de confort maxim in timpul somnului. Cumpararea unei saltele nu este un “cost” sau o “cheltuiala”, ci este o investitie pentru sanatatea noastra si a celor dragi.

Morfeus este compania care, de peste 50 de ani, aduce in fiecare noapte bucuria si confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din lume. Cu un patrimoniu imens de cunostinte si experienta, având sprijinul unor importante institutii de ergonomie, cercetare stiintifica asupra somnului si de testare dar si cu ajutorul unor designeri de renume intenational, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit tot mai avansate din punct de vedere al materialelor, design-ului si tehnologiei. Morfeus dezvolta o viziune noua si originala despre produse traditionale, precum sistemul de dormit, regândit si reinterpretat sub aspectul formei, imaginii si design-ului, pentru a dobândi valori estetice deosebite.
Spre deosebire de o saltea obisnuita, salteaua Morfeus ofera o experienta senzoriala unica, ridicând somnul, conforul si rasfatul personal la un nivel superior. Se remarca prin excelenta materialelor si a solutiilor constructive utilizate, prin design-ul original si exclusiv Pininfarina, care se distinge de tot ceea ce se gaseste pe piata la momentul actual.

In timp ce o saltea obisnuita reprezinta doar un accesoriu pentru pat, salteaua Morfeus se impune ca un produs unic, original si inovativ, raspunzând nevoii de confort si rasfat personal. Confortul maxim se realizeaza atunci când, stând intinsi pe pat, coloana noastra vertebrala este corect sustinuta si isi mentine conformatia naturala. Salteaua Morfeus este, deci, o adevarata masina antigravitationala care absoarbe greutatea corpului, favorizând circulatia sangvina, transpiratia si o corecta micro-clima, caracteristici pe care o saltea obisnuita nu le poate indeplini.
Produsele Morfeus sunt realizate in intregime in Italia (in fabrici organizate in conformitate cu standardele ISO) de catre lucratori cu inalta experienta si profesionalism. Fabricile indeplinesc toate standardele EU de calitate si manopera. Produsele sunt conform normelor Italiene si Europene En1334-En1725-En1957-En10707 care stabilesc durata, dimensiunile si informatiile necesare. Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate, imbinând un design elegant, exclusivist, cu elementele de functionalitate care ajuta organismul nostru sa functioneze in parametri optimi dupa cele 8 ore de somn recomandate.
S-a demonstrat ca nu dormim doar pentru a ne odihni ci si pentru a ne linisti fizic si mental. Pentru somn dedicam un sfert din existenta noastra, studii stiintifice demonstrând ca importanta somnului de calitate se oglindeste in sanatatea fizica si mentala. A dormi bine echivaleaza cu cea mai buna cura de infrumusetare si este indispensabila pentru bunastarea fizica si mentala a fiecarei persoane. Fiecare om este diferit si prezinta caracteristici si exigente individuale proprii: salteaua “adecvata” trebuie sa ofere confort corpului in toate pozitiile de odihna din timpul somnului. Fiecare persoana, in baza propriei conformatii si exigente trebuie sa aleaga salteaua adecvata.
Colectiile Morfeus inoveaza prin tehnicile originale si se diferentiaza prin design-ul si functionalitatea lor, transformând senzorialul intr-o stare de spirit ce ofera un sentiment de satisfactie profunda.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.