Trenduri și idei pentru bucătărie - HubDesign
Hota de bucătărie Beat se alătură gamei de hote care sunt foarte apreciate atât de designerii de interior, cât și de consumatori, pentru versatilitatea lor remarcabilă.
2614
post-template-default,single,single-post,postid-2614,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
hota de bucatarie, hota cu suspensie, Faber

Trenduri și idei pentru bucătărie

Tendințele anului în materie de design interior au la bază mixul perfect dintre ergonomie, funcționalitate și design modern. Conceptul de bucătărie modernă trebuie să integreze elemente care să asigure o utilizare funcțională, minimalistă și elegantă. Vrei să afli care sunt trendurile anului în materie de bucătărie? Confruntarea cu provocările din ultima perioadă, au transformat bucătăriile în inima casei, interesul pentru gătit fiind permanent în creștere. Tot mai multe persoane își doresc atât aparate care să le satisfacă nevoile în bucătărie dar și care să le asigure performanța tehnologiilor folosite de maeștri bucătari. Arhitecții și proprietarii acordă o atenție deosebită punctelor de lumină dacă urmează să amenajeze un spațiu deschis, cu bucătărie și cameră de zi într-un singur spațiu conectat.

Cu Faber putem explora multiple soluții alternative care să integreze bucătăria cu restul casei, pentru un maxim de confort, indiferent de stilul sau designul ales. Faber este producătorul care se concentrează pe design, tehnologie și calitate de peste 60 de ani, menținându-și constant poziția de leader pe acest segment. Hotele Faber impresionează cu o mulțime de tehnologii și caracteristici practice oferind clienților soluții inteligente și experiențe inedite în bucătărie.

Hota de bucătărie Beat se alătură gamei de hote care sunt foarte apreciate atât de designerii de interior, cât și de consumatori, pentru versatilitatea lor remarcabilă. Hota cu suspensie Beat este soluția ideală pentru bucătăria anului 2021 datorită formei geometrice, stilului practic, elegant dar și exclusivist.

Acestea sunt așadar câteva dintre modelele hotelor Faber, însă nu sunt singurele. Puteți descoperi toate tehnologiile si caracteristicile minunate ale hotelor Faber, achiziționând una cu ajutorul super ofertelor de pe demax.ro!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.