Tendințele 2020 - Reinterpretați, re-împodobiți, re-înfrumusețați - HubDesign
1975
post-template-default,single,single-post,postid-1975,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Tendințele 2020 – Reinterpretați, re-împodobiți, re-înfrumusețați

Ați fost recent numit director general / președinte al consiliului de administrație după administrarea finanțelor grupului timp de 8 ani. Care este miza principală pentru Roche Bobois în 2020?

Guillaume Demulier: Există multe proiecte cheie, dragi inimii noastre: mai întâi de toate, vom continua dezvoltarea noastră în Franța și la nivel internațional, îmbunătățind în același timp performanțele noastre operaționale. Vom dezvolta, de asemenea, platforma de e-commerce pe care am lansat-o recent. Aceasta este o provocare majoră pentru noi, care implică adaptări structurale importante, o investiție semnificativă, ceea ce este esențial pentru a răspunde evoluției clienților noștri în preferințele de cumpărare. Apoi, Roche Bobois își va menține angajamentul să sprijine proiecte artistice și culturale și să continue să participe la evenimente internaționale, cum ar fi Fotofever în Paris sau Art Basel din Miami. În plus, 2020 va fi fără îndoială un an plin de evenimente, întrucât se învârte în jurul celei de-a 60-a aniversări a mărcii.

Piesele din această nouă colecție primăvara/vară, exprimă dinamismul și creativitatea Roche Bobois. În plus, am ales să ne consolidăm colecțiile de semnături prin oferirea de noi dimensiuni, acoperiri și finisaje. Intenția noastră este de a permite bestseller-urilor noastre să devină piese iconice adaptate la tendințele actuale.

Ce direcție creativă ați decis să oferiți noua colecție Roche Bobois pentru 2020?

Nicolas Roche: Reinterpretați, re-împodobiți, re-înfrumusețați … aceasta este una dintre principalele tendințe pentru noua noastră colecție de primăvară-vară. Piesele noastre sunt făcute pentru a dura. Întrucât este responsabilitatea noastră de a reduce cât mai mult posibil impactul asupra mediului al producției noastre, vrem să ne moderăm dorințele creative. Cu acest obiectiv în minte, vrem să permitem fiecărei piese să ajungă la potențialul maxim, proiectându-ne dincolo de tendințele trecătoare. Așa că în acest sezon, am decis să încetinim viteza noilor noastre proiecte. Vrem să ne bucurăm de piesele frumoase din cele existente în colecții și acordăm prioritate reinterpretării lor. Designerii noștri au imaginat acest obiectiv, combinând diferite materiale, culori și dimensiuni pentru a dezvălui o nouă perspectivă a acestor best-seller-uri.

Credit foto: Foto Roche Bobois

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.