Stil unic și elegant în conceptele KUMA - HubDesign
3134
post-template-default,single,single-post,postid-3134,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
lavoar kuma, alb

Stil unic și elegant în conceptele KUMA

Tehnologia de înaltă calitate, funcționalitatea maximă și designul contemporan sunt caracteristici ale conceptelor KUMA. Acestea devin mai evidente și se disting cu acuratețe când culoarea din care sunt create KUMA este albul pur.

KUMA România este o companie în continuă creștere și evoluție. Stilul unic și elegant al conceptelor sale se datorează soluțiilor de design și materialelor de înaltă calitate capabile să satisfacă cei mai pretențioși clienți, atât în sectorul rezidențial, cât și în cel contractual.

Compacte și funcționale, conceptele KUMA sunt perfecte pentru cei care caută o soluție care să se încadreze în spații mici dar care nu vor să renunțe la confort și relaxare.

KUMA oferă soluții din ce în ce mai complete în conformitate cu tendințele actuale, pentru spații wellness personalizate, atât rezidențiale cât și în domeniul HoReCa.

KUMA este renumită pentru măiestria sa în lucrul cu materialele, concepute să îndeplinească cele mai înalte standarde în materie de calitate, tehnologie și mediu.

Designul riguros și versatilitatea sunt principalele caracteristici ale conceptelor KUMA. Cu un puternic impact estetic, lavoarele KUMA se caracterizează prin formele esențiale care își găsesc expresia maximă datorită cromaticii materialelor.

Conceptele KUMA se disting prin formele moderne, esențiale, minimaliste. Acestea sunt soluții deosebit de versatile, care pot pune în valoare spațiile contemporane.

Lavoarul este o piesă indispensabilă în orice baie care atrage prima dată atenția. Tocmai din acest motiv interesul acordat lavoarelor de o calitate înaltă este evident. Lavoarele KUMA care nu sunt simple lavoare, ci concepte de design, sunt produse în România din 1998, cu tehnologie daneză, create din materiale compozite de ultimă generație.

Texturile materialelor KUMA conferă conceptelor un farmec natural, care te invită să ai o experiență tactilă emoțională. Contrastul între tehnologie – dat de tehnica specială de turnare continuă a bolurilor cu blatul – și estetică, este unul extrem de plăcut.

Ușurința în utilizare, este esențială pentru conceptele de băi rezidențiale sau publice. De aceea, unul dintre atuurile KUMA este acela că lavoarul și blatul sunt turnate în suprafață continuă prevenind acumularea de murdărie și facilitând curățarea.

KUMA are posibilitatea de a turna continuu 2 sau mai multe boluri pe același blat, aspect esențial, mai ales pentru spațiile publice.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.