Soluții pentru zona dedicată televizorului - HubDesign
3140
post-template-default,single,single-post,postid-3140,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
LIVING DESIGN

Soluții pentru zona dedicată televizorului

Avenue este un sistem modular de la MD House pentru locuit contemporan. Un design multifuncțional, o soluție ce poate fi implementată în funcție de tipul de spațiu și nevoile curente, pentru zona dedicată televizorului.

solutii tv

Modulare prin natura lor, elementele pot fi amplasate unul lângă altul pentru a crea sisteme de perete cu o imagine minimalistă. Sistemul de deschidere cu prindere verticală este atât o soluție tehnică, dar și un detaliu estetic. Elementele din colecție sunt disponibile în diferite dimensiuni, în timp ce selecția materialelor permite mobilierului să fie personalizat după gusturi, alegând aspectul cald al lemnului sau oglinda gravată elegantă, moliciunea lacului sau atingerea inovatoare a plăcii ceramice.

Compozițiile individuale pot fi create cu diferite unități modulare de perete. Detalii rafinate sunt rafinate, marginea de 45° face ca grosimile structurale să fie neobservate, adăugând ușurință elementului. Balamalele sunt integrate la nivel cu cadrul. La unitățile de bază cu adâncituri verticale de prindere, un mic mâner metalic este îngropat în grosimea panoului frontal pentru a facilita deschiderea.

MD House a dezvoltat o ușă specială cu un cadru din aluminiu, precum și un cadru perimetral care adăpostește un mâner potrivit. Spatele panoul frontal are același finisaj ca și structura, pentru o armonie estetică perfectă. Grosimi structurilor de bază sunt reduse, deschiderile sunt largi, finisajele metalice și picioarele reglabile pe înălțime sunt câteva dintre caracteristicile care scot în evidență suportul de bază din sistemul Avenue.

Elementul metalic deschis, cu fixare magnetică în lateral, are grosimi foarte reduse. Panoul din spate poate fi personalizat cu diverse finisaje și prevăzut cu iluminare LED.

Deschiderea de 5 mm dintre panoul frontal, partea superioară și laterale face ca întregul element să fie ușor. Umbra rezultată face ca partea de sus și părțile laterale să pară că plutesc în aer.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.