Soluții pentru energizarea spațiilor în stil industrial - HubDesign
Colectia de gresie Moonstone este ideală pentru podele și suprafețe în contexte rezidențiale și comerciale cu trafic mare.
2286
post-template-default,single,single-post,postid-2286,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
gresie pentru exterior cu trafic mare

Soluții pentru energizarea spațiilor în stil industrial

Moonstone, de la FMG – Fabbrica Marmi e Graniti, este o colecție de gresie inspirată din suprafața lunii, prin neregularitățile sale și prin variabilitatea celor două părți opuse ale acesteia.

Cu o textură materială puternică, cu o micro-structură ușoară, Moonstone întruchipează specificitatea și rezistența pură a pietrei de lavă pe întregul corp tehnic al gresiei din porțelan.

Articulat printr-o paletă de nuanțe neutre, noua colecție FMG iese în evidență prin starea de spirit radical esențială și minimalistă.

gresie pentru exterior

Foarte potrivită pentru exterior, gama este îmbogățită cu mozaicuri de 30×30 cm. Este deasemenea ideală pentru podele și suprafețe în contexte rezidențiale și comerciale cu trafic mare.

Moonstone oferă o soluție deosebit de versatilă care poate energiza aspectul industrial camere cu suflet contemporan. Uneori avangardismul înseamnă minimalism cromatic. O placare uniformă extinsă, care permite punerea în valoare a unor elemente deosebite prin tehnologie și design.

 

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.