Sisteme de mobilier ascunse în pereți - HubDesign
2270
post-template-default,single,single-post,postid-2270,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
amenajare dormitor, pat pentru dormitor

Sisteme de mobilier ascunse în pereți

Bigfoot®, sistemul de mobilă glisant de Protek®, care ne permite să profităm de tot spațiul disponibil, chiar și acolo unde acesta este limitat, într-o casă, un hotel, se mărește cu noi modele și finisaje, atât pentru liniile de arhitectură cât și de interior, prin introducerea în colecție și a noului model dedicat sistemelor inteligente.

Bigfoot® este un sistem patentat, fabricat 100% în Italia și unic în întreaga lume, disponibil în două versiuni: Architectural, gândit a fi integrat în perete în timpul planificării și renovării casei și Interior, care se integrează cu ușurință într-un proiect interior, care are o compatibilitate extremă cu alte piese de mobilier și finisaje deja prezente în camere. Ambele versiuni oferă o multitudine de configurații „Bigfoot transformă literalmente spațiul în care este instalat, lăsându-l să devină dinamic și funcțional în orice moment al zilei”, explică Giovanni Maggioni, CEO al Protek. „Este demonstrat că noul Bigfoot Smart-working este conceput ca răspuns la noile nevoi apărute în timpul pandemiei. Munca „forțată” de acasă a evidențiat modul în care majoritatea caselor din zilele noastre nu sunt compatibile cu nevoile de lucru ale unui spațiu dedicat și separat, unde puteți să vă concentrați sau să organizați întâlniri online. Modulul Smart-working permite toate aceste situații. Este complet echipat cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a configura o stație de lucru cu o masă, rafturi pentru documente, sistem pentru a conecta computerul și celelalte dispozitive care ar trebui să fie necesare în timpul lucrului.”

 

Datorită numeroaselor sale compoziții, de la cele mai tradiționale și practice, cum ar fi rafturi, biblioteci, mese, paturi, depozite, dulapuri, până la aplicațiile „mai inteligente”, cum ar fi dulapuri pentru băuturi, elemente pentru fitness și divertisment, Bigfoot este un nou format care va deveni din ce în ce mai des utilizat în casele nou construite, concepute pentru ca mobilierul să se integreze în pereți, sisteme care apar și dispar în încăperi, urmărind nevoile noilor cetățeni metropolitani, modul lor de viață și  momentele zilei.

Din acest motiv, a fost selectată ca soluție de mobilier de More + Space, primul model integrat de Desing & Build, dedicat micro-livingului, rezultat al unui know-how de conținut tehnologic ridicat, care a inclus cercetare, creativitate, tehnologie și inovație pentru a personaliza spațiile mici de locuit. Datorită soluțiilor proiectate de More + Space, este posibil să transformăm o casă formată din camere într-o casă formată din „funcții”, cu pereți glisabili capabili să recreeze noi spații care se schimbă în timpul zilei și piese de mobilier care se transformă pentru a amplifica, multiplica, combina și ascunde spațiile, obținând confortul maxim cu spațiul minim.

 

 

 

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.