Scaunul ideal pentru cafenele și restaurante - HubDesign
1774
post-template-default,single,single-post,postid-1774,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Scaunul ideal pentru cafenele și restaurante

În 2017, Eugenio Perazza de la Magis, a solicitat proiectarea unui scaun din magneziu ușor, care să exprime calitățile unice ale acestui material. Cu această idee în minte, proiectanții de la Gilli Kuchik & Ran Amitai și-au propus să proiecteze un scaun care ar fi potrivit pentru magneziu ca formă, structură și funcție. După o explorare cuprinzătoare a proprietăților magneziului și a posibilităților de fabricație, s-a decis ca ideea principală să fie posibilitatea de stivuire, deoarece datorită greutății magneziului, s-a considerat că cea mai bună expresie a lejerității în contextul unui scaun este proiectarea unui scaun care urmează să fie cât mai ușor de deplasat. Scopul a fost acela de a crea un scaun din magneziu durabil și elegant, care ar fi scaunul ideal pentru cafenele și restaurante, spații publice și spații rezidențiale care aveau nevoie de funcțiile versatile oferite de un scaun de stivuire cu greutate redusă. Scopul designului a fost acela de a proiecta un scaun care să fie confortabil, ușor, compact și, cel mai important, să aibă capacitatea de a se strânge în sus infinit.

Pentru că s-a dorit ca scaunul să se potrivească atât mediilor rezidențiale, cât și celor publice, acesta a fost proiectat pentru a fi cât se poate de discret. În plus, pentru că s-a dorit ca scaunul să se potrivească vizual atât pentru interior, cât și pentru exterior, s-au găsit alternative la elemente care sunt identificate în mod specific cu scaune pentru aer liber, cum ar fi golurile laterale. Din acest motiv, scaunul a fost proiectat astfel încât apa să se strecoare spre deschiderile din spătar și să elimine necesitatea găurilor de golire din scaun. Proiectul este rezultatul unei colaborări fertile între Magis și studioul de design Gilli Kuchik & Ran Amitai.

Aceste principii stau la baza noilor produse care vin cu o serie de propuneri care au ca scop să răspundă nevoilor consumatorilor în ceea ce privește atât confort cât și designul, fără a trece peste stil și practic.

Minimalism, sofisticare și funcționalitate sunt cuvintele cheie pentru colecţiile acestui an, care oferă o gamă largă de soluții de proiectare, fiind complet modulare și personalizate, pentru zona de living, dormitoare, dar şi pentru spaţii dedicate copiilor și adolescenților.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.