Repaq - ambalajul natural flexibil din celuloză - HubDesign
1066
post-template-default,single,single-post,postid-1066,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Repaq – ambalajul natural flexibil din celuloză

Cele mai multe produse din plastic au o durată de viață foarte scurtă. Produsul de ambalare, de exemplu, durează în medie 25 de minute din momentul în care este utilizat și până când este aruncat. Din punct de vedere ecologic și durabil, ambalajul din plastic este un material greșit. Majoritatea ambalajelor moderne sunt imperfecte și devin mai mici și mai mici ca urmare a abraziunii mecanice exercitate de natură asupra lor, după aruncare. Aceste particule intră în fiecare colț al pământului și în pânza freatică, iar în cele din urmă, în lanțul nostru alimentar.

Acest fapt a condus cu aproximativ patru ani în urmă la ideea de afaceri de a dezvolta produse care sunt în mod constant ecologice în crearea, utilizarea și eliminarea lor.

Compania Superseven GmbH a fost înființată în martie 2017 de către Katja Seevers, Sven Seevers și Hannes Füting ca o companie de dezvoltare circulabilă a produselor.

Superseven reprezintă dezvoltarea, producția și vânzarea de produse reciclabile, în special pentru soluțiile de ambalare compostabile realizate din materii prime regenerabile. Compania dezvoltă, proiectează și comercializează ambalaje și accesorii de ambalare, gata pentru producție și pregătite pentru piață.

În calitate de cercetători tehnologici, Superseven inițiază, sprijină și consultă procesele de inovare și certificările. Compania colaborează cu o rețea de producători, procesatori și institute din Germania și Europa.

Cu marca Repaq®, compania oferă o varietate de soluții de ambalare diferite, care sunt reciclabile din punct de vedere biologic sau tehnologic.

 

Ambalajul din celuloză se dezintegrează complet în 42 de zile într-un mediu bioactiv (cum ar fi compost, sol, apă de mare) fără a lăsa în natură substanțe toxice.

Aceasta este prima companie europeană care oferă o folie de film imprimată, transparentă, care este certificată ca fiind compostabilă la domiciliu și grădină. Ambalajele de film imprimate corespund celor mai înalte standarde de mediu din întreaga lume. Gama de produse este completată de ambalaje care pot fi reciclate integral în cadrul procesului comun de reciclare. Produsele sunt fabricate din 99% materii prime regenerabile și naturale.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.