Regenerează corpul și spiritul printr-o ședere în contact cu natura - HubDesign
3164
post-template-default,single,single-post,postid-3164,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Regenerează corpul și spiritul printr-o ședere în contact cu natura

Construit după principiile clădirii verzi, cu panouri fotovoltaice care asigură energia necesară și clasa energetică A+, Agriturismo Terra del Sole este situat într-o poziție magnifică în apropiere de Sondrio (Italia): cufundat într-un parc verde de 10.000 de metri pătrați, unde domnește liniștea și relaxarea, cu vedere la râul Adda și la traseul ciclist/pietonal Sentiero Valtellina.

Structura a cunoscut recent construirea a două noi apartamente: proiectul, regizat de inginerul-arhitect Rinaldo Del Nero, a avut ca scop îmbunătățirea primirii oaspeților într-un mediu și mai confortabil, pentru a transmite imediat sentimentul de reconectare între om și natura pe care o oferă acest acces privilegiat la minunile naturale din inima Valtellinei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un spațiu imersiv, așadar, capabil sa regenereze trupul și spiritul, sporind un stil de viață sănătos,  wellness care trece și printr-o continuă căutare a „frumuseții” și care nu ignoră arhitectura holistică, ponderată în fiecare detaliu.

Două camere, două personaje, două concepte. Soarele și Pământul. Materiale, tonuri și senzații diferite, așadar, unice și complementare. În Suita Terra tonurile sunt sobre. Elementul este prezent în mediul înconjurător: un perete a fost realizat în întregime manual din pământ bătut, acționând nu doar ca element de separare a spațiilor, ci și precum un catalizator al bunăstării psihice.

Sun Suite este o explozie de lumină, cu suprafețe din lemn calde, liniare, curate. Finisajul în nuanțe de șampanie mată al robinetelor Taormina de la Ritmonio, în spațiul de duș, sporește senzațiile de căldură și strălucire, transformând dușul într-un mediu învăluitor, capabil să ofere o experiență senzorială completă pentru bunăstarea utilizatorilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Finisajul cu șampanie mată de la Taormina a fost ales pentru că amintește elegant de strălucirea lanurilor de grâu, integrându-se perfect în starea de spirit a întregii încăperi. Acoperirile pereților și formele organice întăresc conceptul de „natură din interior”, capabilă să reînvie energia soarelui și liniștea vieții rurale. La căderea nopții, spațiul este invadat de liniște, umbre, lună.

O altă caracteristică care face din Taormina cea mai potrivită alegere de design pentru acest context, care se integrează cu natura respectând-o și punând-o în valoare, este designul durabil al seriei: conceput pentru a reduce semnificativ consumul de apă și energie, are un debit de apă limitat pe care îl poate fi mai mic de 6 l/min.

1Comment
  • mezo.ro
    Posted at 06:31h, 03 aprilie Răspunde

    Un alt aspect fascinant al acestei proprietati este abordarea ecologica si ecocentrica prin care a fost construita. Folosind panouri fotovoltaice si avand clasa energetica A+, acest complex agrituristic se ingrijeste de mediul inconjurator chiar si in timpul vizitelor tale. De asemenea, noile apartamente proiectate de inginerul-arhitect Rinaldo Del Nero au imbunatatit semnificativ confortul si relaxarea pentru oaspeti, oferind o experienta autentica si apropiere de natura.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.