Produse iconice reeditate - HubDesign
2827
post-template-default,single,single-post,postid-2827,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Produse iconice reeditate

B-Line este o companie, creată de fondatorul său, Giorgio Bordin, care redă viață mai multor produse iconice ale designului în scenariul italian. Sunt lucrări care au dispărut de-a lungul anilor, depășite de fermentul neîncetat al unei piețe pline de inovație. Dintre produsele reeditate, unele au făcut istorie „contaminând” multe fațete ale artei și designului, modelându-le stilul și interpretând starea de spirit a fabuloșilor ani 60 și 70.

     

Drumul B-Line a început așadar în 1999, cu recuperarea matrițelor originale, repropunând și, uneori, reluând în stil contemporan piese celebre.

Încă de la început, alături de reedițiile sale, B-Line crează accesorii de mobilier contemporane, rezultate din colaborări cu designeri internaționali. Proiecte concrete, care au responsabilitatea și onoarea de a coexista cu marile pietre de temelie ale designului și de a încuraja, din punct de vedere al stilului și caracterului, trecerea lină de la mediile de acasă la spațiile de lucru și de la exterior la interior, zone care sunt din ce în ce mai hibride, așa cum cer stilurile de viață contemporane.

Inspirat de un puternic impuls cultural, ADN-ul B-Line include o atenție deosebită acordată durabilității, legată în primul rând de durabilitatea produselor sale.

Expertiza mare pusă în sprijinul serviciului de producție și o întreținere susținută a echipamentelor necesare producției, permit ca matrițe originale din anii ’70 să fie încă folosite în reproducerea produselor istorice.

Toate produsele B-Line sunt în întregime „Made in Italy”. Protecția mediului se află la baza întregului proces de producție. Transportul și reciclarea implică risipirea uriașă de energie și consumuri, pe care B-Line încearcă să le evite.

Ca garanție a calității, produsele finite și semifabricate B-Line sunt supuse în mod regulat unor proceduri de control precise.

Materialele folosite sunt 100% „Made in Italy”.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.