Prima și cea mai înaltă piscină infinită 360 de grade din lume - HubDesign
Suspendată, la etajul 50, la 200 de metri în aer, Aura Skypool, prima și cea mai înaltă piscină infinită de 360 de grade din lume, este acum deschisă oficial.
2685
post-template-default,single,single-post,postid-2685,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Prima și cea mai înaltă piscină infinită 360 de grade din lume

Suspendată, la etajul 50, la 200 de metri în aer, Aura Skypool, prima și cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume, este acum deschisă oficial.

Destinația extraordinară prezintă vederi uluitoare de 360 ​​de grade și neîntrerupte ale principalelor repere din Dubai, inclusiv Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Burj Khalifa și Ain Dubai, alături de o piscină infinită vibrantă și o experiență de lounge.

Creat de vizionari ai ospitalității, Sunset Hospitality din Dubai, destinația de vizitat obligatoriu, este împărțită perfect în două spații distincte, dar complementare – o terasă la piscină de 750 de metri pătrați, cu fotolii și șezlonguri elegante la comandă, precum și un lounge și bar intern care servește un meniu inspirat de atmosfera relaxată a coastelor asiatice emblematice, Aura este locul suprem pentru mâncăruri sofisticate, dar fără probleme, în combinație cu o atmosferă electrizantă. Lifturile spațioase transportă oaspeții pe o insulă din cer de la etajul 50 al Turnului Palm, care are vedere la orizontul maiestuos al Dubaiului.

Oaspeții pot alege să rezerve trei intervale de timp: de la o dimineață relaxată lângă piscină, o sesiune de după-amiază la apus de soare sau o zi întreagă în care se bucură de tot ceea ce are de oferit conceptul de ultimă oră.

Sunset Hospitality Group (SHG), care a dezvoltat concepul, a fost fondat în 2011 cu viziunea de a crea experiențe unice de ospitalitate în întreaga lume, de la stațiuni și cluburi pe plajă la restaurante și viață de noapte. De atunci, grupul a crescut rapid pentru a deveni o companie lider de investiții și management în ospitalitate, dezvoltând concepte noi și de pionierat și mărci multinaționale apreciate.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.