O structură armonioasă și tensionată cu proporții aproape perfecte și un aspect organic - HubDesign
PA '1947, este o consolă elegantă, cu o formă geometrică bine definită, mărturie a măiestriei Cassina. Această consolă din lemn masiv a fost proiectată pentru prima dată în 1947 și utilizată în numeroase proiecte, inclusiv de Ico Parisi în propria acasă.
2516
post-template-default,single,single-post,postid-2516,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
masa cu scaun, consola din lemn masiv

O structură armonioasă și tensionată cu proporții aproape perfecte și un aspect organic

PA ‘1947, este o consolă elegantă, cu o formă geometrică bine definită, mărturie a măiestriei Cassina. Această consolă din lemn masiv a fost proiectată pentru prima dată în 1947 și utilizată în numeroase proiecte, inclusiv de Ico Parisi în propria acasă.

Numele reeditării este, de asemenea, un omagiu adus poreclei lui Parisi, PA ’, adică începutul numelui său de familie, împreună cu un accent care rezultă într-o formă diminutivă a cuvântului „tată” ca recunoaștere a rolului său în mișcarea modernă din Como.

Ideea de design s-a născut din câteva linii trasate pe o foaie de hârtie: o linie dreaptă orizontală și două linii oblice pentru a defini o structură armonioasă și tensionată cu proporții aproape perfecte și un aspect organic. O imagine care ar putea fi comparată cu un mânz gata să intre în acțiune care exprimă puterea și tensiunea picioarelor sale conice.

Vârful său dreptunghiular are patru fante drepte lângă capetele de pe cele două laturi principale în care, ca niște rosturi reale, vârfurile brațelor superioare ale picioarelor sale subțiri și caracteristice divergente în formă de Y, sunt inserate și fixate în perechi prin intermediul unei bare transversale mici. Echilibrul său este consolidat datorită celor două blocuri solide oblice întoarse, pentru a crea o formă organică ce, odată unită în diagonală cu bara transversală mică, se potrivește perfect sub vârf.

Părțile se reunesc și dialogează într-un mod fluid și continuu pentru a crea un aspect rafinat și echilibrat, o consolă imediat recunoscută și perfectă pentru toate camerele casei.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.