O interacțiune dinamică între peisaj și interioare - HubDesign
2619
post-template-default,single,single-post,postid-2619,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

O interacțiune dinamică între peisaj și interioare

Proiectată de arhitectul premiat Chad Oppenheim, această nouă casă unifamilială situată pe ultimul teren liber din comunitatea rezidențială exclusivistă Bal Harbour din Miami este o structură elegantă din piatră și beton care creează o interacțiune dinamică între peisaj și interioare, în timp ce oferă un spațiu amplu atât pentru oaspeții, cât și pentru viața de familie privată.

Care au fost obiectivele proiectului și inspirația stilului? Cum a fost realizat acest lucru?

Am vrut să creez o casă prietenoasă cu familia, care să fie primitoare, exotică, frumoasă și, cel mai important, confortabilă. Îmi plac arhitectura și designul modern, dar nimic nu este mai important pentru mine decât să folosesc fiecare spațiu la capacitatea sa maximă și să fac ca fiecare cameră să fie locuibilă, funcțională, confortabilă și utilizabilă pentru toate vârstele. Canapele au adâncime personalizată, astfel încât toată lumea să se poată relaxa și nimeni să nu se lupte pentru „colț”. Măsuțele de cafea nu au margini ascuțite pentru a proteja copiii sau animalelor de companie. Covoarele sunt de pluș și moi, realizate din mătase și bambus, culorile sunt luminoase în toată casa pentru a echilibra elementele moderne care o înconjoară, cum ar fi ușile glisante din beton și oțel. O viață interioară și în aer liber la maxim! Puteți face o cafea simplă în bucătărie și puteți deschide ușa glisantă care duce la una dintre curți și puteți avea luxul să o savurați afară în timp ce ascultați păsările cântând, sau jucându-vă și înotând în apă. Același lucru este valabil și pentru camera de zi, cu mobilier supradimensionat, pentru a satisface o casă plină de fericire, sau pentru posibilitatea de a deschide toată fața casei pentru a vă bucura de privirea cu barca din camera de zi sau de pe terasa acoperită, deoarece aveți opțiune în aer liber în funcție de starea de spirit sau de vreme. Fiecare cameră are un scop, iar terasa superioară, ca exemplu, este locul perfect pentru a privi apusul în timp ce vă relaxați și vă bucurați de companie, cu opțiunea de a deschide sau închide umbrelele Uhlmaan, ca un exemplu care rezistă vânturilor de 102 km pe oră. Mobilierul se află la vârful calității cu materialelor lor și cu mărci precum Kettal, cea mai luxoasă companie de exterior și preferatele mele, Henge, Holly Hunt și Minotti. Lucrată manual pe hârtie cu cărbune de Roberto Longo este o piesă puternică, situată în ușa din față și un pic de ulei pe pânză la scară foarte mare de Michael Smith.

Există vreun motiv unic în proiect și cum a ajuns să fie astfel?

Scopul a fost de a construi o casă contemporană într-un cartier care este înconjurat de o arhitectură mai tradițională și mediteraneană. Casa se remarcă într-adevăr și are „factorul wow”.

Vă rugăm să denumiți detalii (materiale, mobilier personalizat etc.).

Cred că această casă este cea mai bună expresie a arhitecturii modernismului subtropical. Poate cea mai bună calitate și execuție pentru orice casă modernă din Miami din câte am văzut și am văzut multe. Întreaga casă este realizată cu pardoseală din travertin roman și panouri de perete din stejar belgian. Mobilierul este de top cu ultimele modele, prezintă eleganță, dar și confort. Este escapada perfectă înconjurată de natură și lux în fiecare detaliu la care te uiți. Piscina infinită este realizată dintr-o singură bucată de sticlă acrilică care are o lungime de 76 de picioare pe 3 picioare. Este foarte impactant atunci când stai acolo.

 

Fotocredit: Fernanda Dovigi www.fmddesign.com @fmddesign

Kris Tamburello, @kris_tamburello

www.kettal.com, @kettal

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.