KUMA Spa la tine acasa - HubDesign
2853
post-template-default,single,single-post,postid-2853,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
lavoar modern kuma

KUMA Spa la tine acasa

Conceptele KUMA pentru baie sunt o reprezentare a unei game vaste de stiluri și soluții diferite, pentru spații unice care respectă și reflectă nevoile contemporane. De la cele mai pline de farmec până la cele mai convenționale, de la cele mai romantice la cele mai elegante, toate conceptele se disting prin echilibru, nuanțe de culoare sofisticate, armonie și finisaje rafinate.

lavoar, hotel, kumalavoar, hotel, kumalavoar, hotel, kumalavoar, hotel, kuma

 

 

 

 

 

Design simplu și elegant, este ceea ce oamenii își doresc. KUMA propune noi scenarii cu scopul de a crea concepte contemporane, cu o identitate puternică. Concepte scandinave, minimaliste, moderne, care răspund celor mai exigente cerințe.

Succesul KUMA se bazează pe trei piloni fundamentali – durabilitate, calitate, personalizare – și este alimentat de valori precum grija pentru mediu, inovația și excelența.

De la aprovizionarea responsabilă cu materie primă, calitatea acesteia, mediul de lucru, angajații și până la grija pentru mediu, într-un cuvânt – sustenabilitatea, toate acestea sunt o parte integrantă a valorilor, culturii, creativității și tehnologiei KUMA și sunt esențiale pentru toate deciziile de planificare, producție și management.

KUMA se bazează pe rezultatele tehnologiilor de ultimă oră și pe semnificative investiții, pentru a reuși crearea de concepte și produse de succes, cu design remarcabil.

Catalogul KUMA oferă soluții de ultimă oră pentru crearea unor zone de relaxare în baie, atât pentru hoteluri cât și pentru spațiile rezidențiale.

lavoar hotel, kuma

 

 

 

 

 

 

Conceptele KUMA asigură confort, calitate și siguranță, dar și un echilibru estetic în baie. În special, acestea amplifică sentimentul de relaxare și transformă baia sau spațiul wellness în cea mai bună versiune posibilă, indiferent dacă este vorba despre sectorul rezidențial sau al ospitalității.

Conceptele pentru baie KUMA nu compromit niciodată estetica și funcționalitatea băii. Designul pur, practic și performant al conceptelor KUMA subliniază relevanța unei întregi zone dedicate ritualului zilnic de hygge – conceptul danez care exprimă starea de bine, de relaxare.

lavoar, modern, baie, kuma

 

 

 

 

 

 

A fi înconjurați de obiecte moderne, de calitate, în baie, la fel ca și în restul casei este un aspect indispensabil unei amenajări. Transformarea unei băi într-un SPA nu mai este un scop greu de atins. Conceptele KUMA se potrivesc foarte bine celor care își doresc să realizeze un spațiu destinat relaxării.

Pentru a transforma baia într-un spațiu al relaxării un prim pas este acela de a stabili care sunt nevoile celor care folosesc spațiul. Unul dintre atuurile KUMA este capacitatea de a oferi concepte personalizate, prin producerea de lavoare cu bol turnat continuu, pe dimensiuni care se vor integra perfect spațiului.

Pentru a te bucura pentru o perioadă îndelungată de concepte cu aspect impecabil, service-ul KUMA oferă posibilitatea refinisării produselor KUMA, durata de utilizare fiind astfel prelungită, cu costuri minime pentru beneficiarii conceptelor KUMA.

Fii diferit. Alege designul. Alege KUMA!

cada moderna, neagra, lavoar negru, kuma

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.