KUMA partener CERTIFICAT pentru proiectele B2B, clădiri verzi, sustenabile - HubDesign
Descopera mai multe despre ➜ KUMA partener CERTIFICAT pentru proiectele B2B, clădiri verzi, sustenabile ✅ Sfaturi & Recomandari de la specialisti ➤ Citeste articolul pe HubDesign
3117
post-template-default,single,single-post,postid-3117,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
lavoar baie, Kuma

KUMA partener CERTIFICAT pentru proiectele B2B, clădiri verzi, sustenabile

KUMA  este furnizorul nr.1 în proiectele din România și Scandinavia pe domeniul B2B-rezidențial, hotel, office, spitale, aeroporturi.

Orientarea KUMA a fost mereu spre calitate, însă cu noua certificare BES 6001 3.2, produsele KUMA probează excelența și contribuie în egală măsură la construirea unui viitor sustenabil. Standardul British Environmental Standard este recunoscut de familia de sisteme de certificare BREEAM și de Codul pentru locuințe sustenabile, unde pot fi acordate credite pentru produsele dedicate construcțiilor, care sunt certificate independent prin acest standard-cadru.

lavoar baie, Kuma lavoar baie, Kuma

Încă din anul 2005 KUMA a investit în certificări, pentru a proba competența, credibilitatea, calitatea produsului ofertat clientului. Fie că este vorba despre inspecții și certificări, de alegerea furnizorilor de materie primă sau despre partenerii din lanțul de distribuție, KUMA se bazează în deciziile sale pe calitatea și plus valoarea pe care o poate oferi astfel clienților săi.

Competențele auto-declarate sau pseudo-certificate sunt o reală problemă în orice domeniu. De multe ori întâlnim pe piața românească companii care ofertează în proiecte mari fără a deține certificările minime necesare acreditate. Întâlnim de asemenea dezvoltatori/constructori care nu dau importanță atestării unui produs de către o terță parte competentă, conform stardardelor aplicabile în domeniu.

Decizia de a investi într-un produs cu o calitate dovedită, este o decizie rațională ce aduce beneficii atât dezvoltatorului/constructorului, cât și clientului final, prin durabilitate și utilizare îndelungată.

KUMA este certificată de o companie recunoscută la nivel internațional –INTERTEK Plc.  – lider de asigurare, testare, inspecție și certificare pentru industriile din întreaga lume, listată la Bursa de Valori London Stock Exchange-parte din indicele FTSE 100. Din respect pentru clienți, KUMA s-a certificat întotdeauna și a activat în liga celor mai buni jucători din piață.

lavoar Kuma lavoar Kuma

Certificările KUMA pentru calitate (ISO9001), pentru mediu (ISO14001), pentru aprovizionare responsabilă (BES6001-British Environmental Standard 3.2) și în curând pentru siguranță și sănătate ocupațională (ISO45001) – sunt o reală carte de vizită. Toate aceste certificări, alături de sutele de proiecte realizate cu succes în cei peste 23 de ani de activitate, poziționează KUMA ca fiind furnizorul nr.1 în proiectele din România, Italia și Scandinavia pe domeniul rezidențial și B2B.

KUMA a obținut credibilitate și o cotă de piață semnificativă în domeniul proiectelor de tip B2B, deoarece a demonstrat că produsul KUMA (lavoare & blaturi) este calitativ, cu un raport corect preț – calitate, calitatea fiind una certificată, atestată de o terță parte competentă.

Într-o piață serioasă, care trebuie să pună preț pe calitate, companiile care investesc și construiesc proiecte importante, ar trebui să verifice în primul rând certificările firmelor care ofertează. Din păcate, la fel ca în multe alte domenii, acest lucru nu se întâmplă întotdeauna.

lavoar Kuma

Certificările nu s-au obținut ușor, fiind necesară o muncă continuă, inspecții anuale în fabrică pentru a atesta conformitatea cu standardele obținute. Iar exigența auditorilor este pe măsură, fiind vorba despre certificări date de către o companie parte din „BIG FOUR” în domeniu: INTERTEK Plc.

Evident că aceste certificări reprezintă și o declarație de bună practică – KUMA respectă reguli, securizează, controlează procesele și le optimizează, astfel încât să se prezinte cu un portofoliu solid în fața părților interesate.

KUMA iși diferențiază produsele față de cele ale concurenților, demonstrând reputația și poziția de lider în domeniu: furnizor de Concepte pentru băi & bucătării. Evaluează performanțele de producție și facilitează îmbunătățirea continuă prin certificare.

Consumatorii sunt din ce în ce mai preocupați de proveniența produselor pe care le cumpără. În prezent, în cadrul KUMA sunt stabilite și recunoscute sisteme de aprovizionare responsabilă foarte vizibile, un atu în decizia de cumpărare a clientului final.

Certificările dovedesc că lavoarele și blaturile KUMA sunt realizate într-un mod responsabil din punct de vedere socio-etic, al respectării cerințelor de mediu, de la achiziția materiilor prime și managementul proceselor de fabricație, până la livrare si acordarea de servicii post livrare.

Avantaje pentru clienții care contractează servicii și produse KUMA

Dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, hoteliere, office-building, spitale, școli, stadioane, pot obține punctaje excelente în procesul de certificare eco friendly a clădirilor care țintesc certificarea BREEAM – dezvoltări durabile, sustenabile, utilizând produsele KUMA în echiparea băilor și bucătăriilor.

Dăruirea, experiența și o relație privilegiată cu formele și materialele au permis KUMA să ofere conceptul All for You, prin care poate livra nu doar obiecte sanitare și blaturi de bucătării, dar și mobilierul aferent băilor, glafurile pentru ferestre, mese de bar, precum și orice decorațiune de interior utilă și ergonomică, fabricată din materialele KUMA.

În contextul în care din ce în ce mai mult, accentul este pus pe dezvoltarea durabilă, multe companii recunosc necesitatea de a dovedi că produsele/clădirile lor sunt construite raportându-se la durabilitate. Aprovizionarea responsabilă cu produse destinate construcțiilor este demonstrată de către KUMA  printr-o etică de gestionare a lanțului de aprovizionare și de administrare a produselor și cuprinde dimensiuni sociale, economice și de mediu. Succesul KUMA  se bazează pe trei piloni fundamentali – durabilitate, calitate, personalizare – și este alimentat de valori precum grija pentru mediu, pentru angajati, inovația și excelența.

KUMA ROMÂNIA continuă să fie interesată să dezvolte o colaborare strânsă cu clienții săi, având soluții durabile îmbunătățite, care să răspundă nevoilor specifice ale acestora. Întotdeauna în proximitate, KUMA  răspunde oricăror cerințe, în timp util.

In ultimii ani dezvoltarile imobiliare se reorientează spre produse Premium pentru băi, custom made – alegând produse care pot demonstra sustenabilitatea.

Nu putem vorbi despre sustenabilitate doar cu referire la economie de resurse. Unii dintre marii distribuitori de obiecte sanitare-blaturi de bucătării atât din țară dar și din Europa, precum și dezvoltatori imobiliari, au pariat în creșterea afacerilor lor pe ipoteza că pot maximiza profiturile prin importuri de mărfuri ieftine, necertificate, din țări îndepartate, cu regimuri autoritare.

Se demonstrează acum că nu este de ajuns doar să discutăm și să afișăm pe site-uri lozinci despre sustenabilitate – ci trebuie acționat pentru reducerea poluării/costurilor, aducând lanțurile de aprovizionare cât mai aproape de zona investițiilor imobiliare, să cumpărăm produse CERTIFICATE, fabricate în România sau în proximitate și să fim convinși că stabilitatea merită un preț ceva mai mare și o reducere a profiturilor cu câteva procente.

Este un trend oferirea de spații de utilitate publică cu băi moderne, prietenoase, confort maxim, în clădiri de birouri, mall, școli sau spitale. Hotelurile de asemenea au început să aplice aceste principii, mutând bugetele mari dedicate recepțiilor către camere, dar mai ales către băi, care erau amenajate până acum cu bugete foarte mici. Este o direcție și o schimbare de atitudine realizată cu multe eforturi din partea investitorilor, apreciate de către piață.

Clienții finali au devenit mult mai pretențiosi, iar satisfacția și confortul acestora sunt puse acum pe primul plan.

Pentru cei care apreciază designul, calitatea demonstrată, certificată, au motive de a apela cu încredere la serviciile KUMA.

KUMA ROMÂNIA este o companie daneză-română înființată în 1998, subsidiară a KUMA A.S. din Danemarca.

Designul nordic minimalist, tehnologia modernă, standardele înalte de producție și fabricație, permit obținerea unor produse de o calitate deosebită, pentru piața din România, peninsula Scandinavă și alte țări din Europa. http://www.kumaromania.ro

Afacerile KUMA România, unul dintre principalii producători locali de lavoare și blaturi pentru băi și bucătării, au rămas în primul trimestru al anului 2023 la același nivel cu primul trimestru din 2022. Pentru finalul 2023, KUMA estimează o cifra de afaceri aproximativ egală cu cea din 2022, de aproximativ 7 mil.EUR.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.