Integrarea luminii cu elementele de design într-un interior - HubDesign
Tije de aluminiu strălucitoare care se rotesc pe propria axă, dirijând lumina exact acolo unde este nevoie. Produsele VIBIA capacitatea creativă a profesioniștilor în design interior și iluminat cu un catalog completat cu lămpi unice.
2350
post-template-default,single,single-post,postid-2350,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
corpuri de iluminat

Integrarea luminii cu elementele de design într-un interior

Grafică și pură, colecția premiată Sticks de Arik Levy este caracterizată prin tije de aluminiu strălucitoare care se rotesc pe propria axă, dirijând lumina exact acolo unde este nevoie. Colecția conectează perete la perete, podea la perete, perete la tavan sau de la tavan în spațiu. Aranjamentele sale de ultimă oră oferă un set de instrumente personalizabile pentru integrarea luminii cu elementele de design într-un interior.

Levy a fost inspirat de ideea de a lega diferite elemente ale unei camere, fuzionând tehnologia, lumina și arhitectura. „Înseamnă că putem să nu ne mai gândim la o lumină suspendată sau la o lampă de perete sau de podea”, explică Levy. „Sticks este despre iluminatul care schimbă percepția despre lumină și modul în care un dispozitiv se comportă în spațiu – este mai mult o sculptură în loc de un fir.” Proiectantul a urmărit un profil riguros redus, dar unul care conține toate elemente necesare. „Abia există”, spune el despre silueta neîmpodobită. Singurul lucru care există este lumina însăși.”

Prin forma sa minimalistă și iluminarea focalizată pe care o generează, creează și perturbă planurile arhitecturale, transformând lumina liniară într-o instalație de artă abstractă. Criticul designului Sticks este abilitatea sa de a se roti, permițând o flexibilitate nesfârșită și luminarea zonelor moarte.

„Înainte de Sticks, nu puteai aduce lumină unui colț specific sau să orientați lumina cu 5,7 grade la stânga, de exemplu”, spune Levy. „Nu am putut pune lumina orizontal și să controlăm emisia de lumină. Acum putem. Și o putem schimba oricând fără alte instrumente.” Levy compară Stick-urile cu un fascicul de laser reglabil și le numește „singurul sistem care se adaptează utilizatorului mai degrabă decât utilizatorul se adaptează la sistem.”

iluminat dormitor, corp de iluminat

Fondată în 1987, VIBIA realizează iluminat contemporan de design și sisteme care aduc inovație tehnologică și culturală. Cu sediul în centrul orașului Barcelona și cu prezență în peste 80 de țări din întreaga lume, de asemenea are un asociat în SUA. Produsele VIBIA oferă soluții specifice și, de asemenea, inspiră capacitatea creativă a profesioniștilor în design interior și iluminat cu un catalog completat cu lămpi unice.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.