Iluminatul exterior devine personalizabil - HubDesign
personalizare, modularitate, înlocuire, reciclare, creativitate
2118
post-template-default,single,single-post,postid-2118,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Iluminatul exterior devine personalizabil

Creative-Cables introduce un nou produs dedicat publicului larg: EIVA, o inovație în iluminatul exterior.

EIVA este primul suport de lampă de calitate nominală IP65 pentru exterior, care poate fi instalat acolo unde este necesar și nu face parte deja dintr-un produs finit final, pregătit pentru a crea ceea ce aveți nevoie atunci când aveți nevoie.

Ideea este inovatoare și simplă în același timp, oferind posibilitatea de a crea nu una, ci mii de posibile combinații de lămpi exterioare colorate, durabile, practice și funcționale, pentru a lumina grădinile, terasele și orice alte spații supuse umezelii. Combinând suporturi de lămpi, rozete, finisaje, culori și lungimi diverse ale cablurilor, EIVA devine propunerea perfectă pentru utilizarea rezidențială și comercială. Potrivită pentru o casă lângă mare sau o cabană la munte, baruri și restaurante cu spații în aer liber, noua soluție este sigură și rezistentă la toate condițiile meteorologice.

Odată cu lansarea EIVA, suportul lămpilor IP65 devine o noutate necondiționată pentru piața în aer liber, completată cu niveluri de protecție și garantată pentru performanțe în aer liber, chiar și în ploaie. Oferind inovație unde tradiția și tehnologia sunt combinate. Originară din Piemont, regiunea Italiei de Nord în care s-a născut Creative-Cables, o zonă bogată în cultură și farmec, EIVA, înseamnă „apă” în dialectul local piemontese.

Un sistem conceput, proiectat și produs complet în Italia, unitatea principală de susținere a lămpilor IP65, s-a născut dintr-o idee a lui Novarino și a fost dezvoltată de Guido Parenzan, care s-a alăturat companiei în 2019 pentru a consolida echipa de dezvoltare și a da viață la tot mai multe soluții Creative-Cables datorită celor douăzeci de ani de experiență în industria iluminatului. EIVA este echipată cu un sistem special de izolare brevetat, care permite utilizarea cablurilor textile în aer liber, lucru dificil de realizat până acum. Toate componentele EIVA au un grad de protecție IP65, inclusiv rozeta pentru conectarea punctului de lumină la tavan sau perete, precum și cablurile din neopren cu o secțiune de 1 mm, așa cum este cerut de reglementările exterioare. Este un produs sigur, datorită unei serii de teste riguroase, realizate de laboratoare italiene independente care certifică atât reglementările electrice, cât și cerințele de izolare la apă.

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.