HUBDESIGN – UN SPAȚIU DEDICAT DESIGNERILOR ȘI ARHITECȚILOR - by Natalia Berezovskaia - HubDesign
1714
post-template-default,single,single-post,postid-1714,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

HUBDESIGN – UN SPAȚIU DEDICAT DESIGNERILOR ȘI ARHITECȚILOR – by Natalia Berezovskaia

Chiar mă bucur că în București a apărut un spațiu dedicat designerilor și arhitecților – HubDesign, care conectează companiile din domeniul Home&Deco cu specialiștii în domeniu și consumatorii finali. Rolul HubDesign este acela de a impulsiona vânzările companiilor de design interior prin transmiterea informațiilor despre produse și servicii și integrarea acestora în proiectele de design create de către arhitecți și designeri.

TOTUL A ÎNCEPUT ACUM UN AN…

În apropiere de Piața Unirii, chiar în centrul Bucureștiului, în vechiul cartier evreiesc, într-o clădire modernă, uimitoare, a fost deschis anul trecut (2018), HubDesign, un spațiu inovator prin conceptul său revoluționar.

Acesta este un spațiu de design unic, construit în cele mai mici detalii exclusiv cu elemente moderne de design, din portofoliul unor companii consacrate din domeniul Home&Deco. Aici, toate elementele de design de la sistemele de iluminat, sisteme de climatizare, placări pentru podele și pereți, mobilier și accesorii, sunt integrate în set up-uri de design pentru a evoca un stil de viață modern, actual.

Scopul Hub-ului este acela de a transpune în realitate, spațiul de design ideal, folosind repere valoroase și colecții actuale. Inițiativa lansării HubDesign aparține grupului de presă Ruve Press, editorul publicațiilor CONFORT magazin și interior. Proiectul este susținul și de agenția de comunicare MeridianPR. HubDesign se dorește a fi un reper în amenajarea spațiilor, dar în egală măsură și principalul loc de întâlnire al comunității de arhitecți și designeri. De altfel, aici au loc atât cele 4 evenimente majore anuale HubDesign, dar și diverse acțiuni dedicate arhitecților și designerilor.

DE CE SĂ VENIȚI AICI ȘI CE GĂSIȚI?

Hub-ul este o alternativă modernă la comerțul Home&Deco. Aici, piesele de mobilier nu se vând în mod direct. Consumatorii finali, designerii și arhitecții pot găsi produsul, sau serviciul de design, dorit. Cu o simplă vizită, într-un singur loc. Aici pot vedea, atinge, testa produsul, apoi sunt direcționați către site-ul comerciantului sau showroomul acestuia, pentru a plasa comanda.

 

În HubDesign sunt prezente cu set up-uri de design, piese de design, accesorii sau decorațiuni, electrocasnice, sisteme de iluminat, cataloage şi mostrare, unele dintre cele mai prestigioase companii din zona Home&Deco, precum: Brabantia, Ceramiche Refin, Daikin, Diqis, Euphoria Kitchen Studion, Ferroluce, Franke, Gandia Blasco, Grohe, Inermost, Kuma, Liebherr, Mark Oliver, Magniflex, Pinum, Silver Decor, Tambour, Theda Mar, Tubesc, Zoiss Home Design.

Pentru viitor, HubDesign își propune să-și întărească poziția de lider de opinie pe piața Home&Deco și să devină principalul pol de interes pentru specialiști – arhitecți și designeri. De altfel, evenimentele periodice dedicate acestora devin o tradiție și se diversifică pe măsură ce interesul pentru a fi conectați la cele mai noi informații din domeniul Home&Deco, crește.

 

 

Vă recomand să descoperiți personal acest spațiu! Adresa este strada Matei Basarab nr 13-15, București și nu uitați să vizitați site-ul pentru mai multe detalii: http://www.hubdesign.ro/

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.