GEPLAST - cel mai mare importator și distribuitor de soluții pentru placări exterioare și interioare, din România - HubDesign
3091
post-template-default,single,single-post,postid-3091,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

GEPLAST – cel mai mare importator și distribuitor de soluții pentru placări exterioare și interioare, din România

Crearea de placări moderne înseamnă și să știi să interpretezi nevoile actuale, îmbinând valoarea estetică ridicată cu performanța excelentă. Prin divizia Arhitecturale, GEPLAST – cel mai mare importator și distribuitor de soluții pentru placări exterioare și interioare din România, oferă soluții estetice și durabile pentru placări exterioare și interioare.

Portofoliul GEPLAST include materiale de calitate superioară ce răspund celor mai exigente cerințe tehnice și de mediu, materiale destinate fațadelor ventilate si design-ului interior: pereți interiori, compartimentări și pardoseli.

Pentru promovarea Diviziei Arhitecturale, GEPLAST a inițiat o serie de evenimente, în cadrul strategiei de branding. În cadrul primului eveniment din această serie, dedicat în totalitate arhitecților și designerilor din România, au fost prezentate aplicațiile produselor arhitecturale de design pentru exterior și interior. La eveniment a luat parte și invitatul special al Parklex Prodema din Spania.

Pe teritoriul României GEPLAST a finalizat peste 2500 de proiecte, pentru care a livrat soluții de fațadă și placări interioare: clădiri de birouri, spații și centre comerciale, ansambluri rezidențiale, clinici medicale, instituții culturale și clinici medicale, locuințe private, consultanța și asistența tehnică fiind asigurată pe toată durata derulării proiectelor.

Printre proiectele de anvergură la care GEPLAST a colaborat cu arhitecți importanți din Romania, se numără: Promenada Mall, Cluj Arena, One Mircea Eliade, One Verdi, One Herastrau Plazza, AFI Cotroceni, Ana Tower, AFI Ploiești, Spitalul Sfânta Maria din Bacău, Spitalul Matei Balș, Alezzi Beach Resort, precum și multe alte clădiri de birouri, sedii companii, showroom-uri,  complexuri rezidențiale, hoteluri, supermarketuri, complexuri comerciale sau locuințe private.

În portofoliul GEPLAST se regăsește cea mai variată gamă de materiale pentru placări exterioare și interioare: HPL finisaj furnir și decor, ceramică, ALUCOBOND, fibrociment, beton aparent, cupru, zinc, cărămidă aparentă, tablă CorTen și aluminiu, CORIAN pentru exterior și interior, sistem din policarbonat structurat, panouri compozite translucente, etc.

GEPLAST este unic distribuitor în România pentru produsele și soluțiile de fațadă de la Parlkex Prodema.

Despre GEPLAST

GEPLAST are o experiență de aproape 30 de ani pe piața din România,  deservind industrii și domenii de afaceri de pe întreg teritoriul țării din 12 sucursale zonale aflate în cele mai importante orașe. Compania se diferențiază prin perseverență și o colecție impresionantă a brand-urilor de top comercializate, ce vin ca un plus de garanție a calității soluțiilor oferite și care corespund cerințelor pieței, și prin adaptarea permanentă a modalității de răspuns la solicitările partenerilor. GEPLAST asigură soluții pentru diverse domenii precum industria publicitară, sectorul construcțiilor, industria alimentară, construcția de vehicule și ambarcațiuni, sectorul medical și multe altele. GEPLAST este o companie cu o abordare modernă, orientată spre seriozitate și know-how aprofundat, angajătă să rămână mereu în pas cu cerințele pieței pentru a oferi cele mai bune soluții și servicii.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.